3EGolf
Image default
Marketing

Carwrappen: dit zijn de voordelen

Het is je vast wel eens overkomen, je staat in de file en voor je staat een auto met een pakkende sticker op de achterruit. Vervolgens weet jij een week later nog steeds de naam van dat bedrijf zonder helemaal te weten hoe dit komt. Waarschijnlijk was de bestickering op een originele manier gedaan of was het van een bedrijf waar je al bekend mee bent en opnieuw aan werd herinnerd. Zou dit voor jou bedrijf ook niet de perfecte manier zijn om reclame te maken?

Vertegenwoordig je bedrijf op een professionele manier

Het is niks nieuws, het bestickeren van je bedrijfsauto. Het wordt al jarenlang gedaan door busjes, waarop vaak zichtbaar is in welke bedrijfstak de inzittenden werkzaam zijn. Het feit dat dit nog steeds door veel bedrijven wordt toegepast wil waarschijnlijk zeggen dat het ook loont. Bovendien geeft het je auto een unieke uitstraling waarmee jeook reclame maakt. Je kunt het hierbij zo eenvoudig of zo gek maken als je zelf wilt. Ben jij van plan om je auto te bestickeren, bekijk dan direct wat er allemaal mogelijk is.

Werk samen met experts

Schakel voordat je jouw auto voorziet van stickers eerst een reclame bedrijf in met verstand van de arbeidsmarkt waarin jij werkzaam bent. Zij beschikken over de juiste kennis om de naamsbekendheid van jouw bedrijf te vergroten. Hiermee zorg je dat jouw doelgroep in de juiste situatie aan jouw bedrijf denkt. Door goed overleg, jarenlange ervaring en een uitstekende prijskwaliteit-kwaliteit verhouding zorg jij, met het inschakelen van een reclamebureau uit Zeeland, dat je een product in handen hebt dat aansluit bij de boodschap die je wilt overbrengen.

Kies uit verschillende opties

Wanneer je jouw wagen voorziet van auto wrap zijn er verschillende mogelijkheden. Binnen deze mogelijkheden zijn er diverse doelen die je kunt bereiken:

  • Met het bestickeren van letters win je een hoop aan naamsbekendheid door je bedrijfsnaam duidelijk weer te geven.
  • Wil je meer herkenbaarheid van je merk genereren? Dan is het bestickeren van je huisstijl of je logo op de bedrijfswagen een slimme manier.
  • De maximale aandacht van je doelgroep trek je met het volledig bestickeren van je wagen. Bovendien behoud je hiermee de waarde van je auto omdat het is ingepakt met een slijtvaste folie.

Voor welke mogelijkheden kies jij wanneer je aan slag gaat met de strategische marktpositionering van je bedrijf?

3eGolf.nl