3EGolf
Image default
Bedrijven

Combineer het overheerlijke Italiaanse eten met een echte Italiaanse rode wijn

Bij Italiaans eten hoort een prachtige Italiaanse rode wijn

Echte Italiaanse wijn

Italië is een prachtig land dat voornamelijk bekend staat omwille van het overheerlijke eten. De smaken van de gerechten komen echter pas volledig tot hun recht als ze gecombineerd worden met een echte Italiaanse wijn. Vooral de Italiaanse rode wijnen staan bekend om hun krachtige en verrassende smaak. Een Italiaanse wijn rood heeft vaak een soepel karakter en kan zowel bij de borrel als tijdens en na de maaltijd genuttigd worden.

Een beetje Italië bij u thuis

De beste Italiaanse wijn rood vindt u bij Vinopronto. Deze expert in Italiaanse wijnen beschikt over een enorm assortiment aan rode wijnen. Ze hebben diverse prachtige wijnen uit verschillende zuiderse regio’s. Bij Vinopronto vindt u dan ook zeker een gepaste wijn die bij uw persoonlijke voorkeuren aansluit. Bovendien kan u er ook diverse Italiaanse hapjes bestellen. Dankzij Vinopronto haalt u dan ook het echte Italië gevoel in huis!

De populaire Tinazzi Corvina

Eén van de populairste wijnen van Vinopronto is de Tinazzi Corvina. Deze fruitige wijn wordt van de typische Corvina Veronese druiven gemaakt. De Tinazzi Corvina maakt onderdeel uit van de zogenaamde ‘internationale lijn’. De familie Tinazzi heeft de harde smaak van de wijn omgeruild voor een zachtere internationale smaak. Op deze manier valt de wijn wereldwijd in de smaak en vindt u hem dan ook overal terug.

Een specialist in Italiaanse rode wijn

Vinopronto is een specialist in Italiaanse wijnen en u vindt er dan ook een ruim assortiment aan de beste rode wijnen terug. Ze beschikken zowel over eenvoudige als over zeer exclusieve soorten Italiaanse rode wijn. Dankzij Vinopronto hebt u dan ook steeds een geschikte Italiaanse rode wijn voor elk gerecht in huis!

https://vinopronto.nl/wijnen/corve-corvina-verona-igp/

Gerelateerde artikelen

Badkamer renoveren

Pigmenten worden tijdens het aanbrengen van permanente make-up in de lederhuid aangebracht

Hulp van een mediator in Utrecht

3eGolf.nl