3EGolf
Image default
Bedrijven

Dakdekker Assen

Wanneer u in een huis woont met een schuin en eventueel een aanbouw met een plat dak, dan kunt u in beide daken een lekkage krijgen. Nu is het krijgen van een lekkage nooit goed en moet direct opgelost worden. Wanneer u te lang wacht, kunnen er grotere schade gevolgen ontstaan. Wanneer u in Assen woont, of in de omgeving, is het verstandig om een dakdekker Assen te benaderen. Neem een vertrouwde dakdekker Assen, zodat u zeker weet dat het probleem zal worden opgelost.

Een lekkage op het platte dak

Wanneer er een lekkage ontstaat op het platte dak, dan kunt u proberen dat zelf op te lossen. Dat kunt u doen door de plaats van de lekkage op te sporen en dan zelf te repareren. In veel gevallen zal dat niet kunnen. Wanneer u daarvoor de dakdekker Assen langs laat komen, zal deze eerst het platte dak inspecteren. Ook de dakdekker zal de juiste plaats van de lekkage in veel gevallen niet kunnen vinden. Hij zal u dan aanraden om er een nieuwe dakbedekking op te laten leggen. Daarbij kunt u kiezen uit bitumen, EPDM en kunststof. In veel gevallen wordt voor bitumen gekozen. Hij zal de offerte opmaken en met uw goedvinden de nieuwe dakbedekking aanbrengen.

Een lekkage op een schuin dak

Wanneer u een lekkage op het schuine dak heeft, is dat een ander verhaal. Op de eerste plaats moet u er niet zelf aan beginnen, omdat een schuin dak hoog is. Daarvoor moet een stelling gebruikt worden. De dakdekker Assen zal het dak inspecteren en kijken waar de lekkage vandaan komt. Er kunnen dakpannen scheefliggen of gescheurd zijn. De dakdekker Assen zal daarvoor de prijs opgeven en met uw goedkeuring het dak repareren. De lekkage kan ook door een ander probleem zijn ontstaan.

Als de dakpannen poreus zijn geworden

Wanneer de dakdekker Assen ziet dat de dakpannen poreus zijn geworden en daardoor water doorlaten, zal deze u aanraden om alle dakpannen te vernieuwen. Dat is een behoorlijke kostenpost. Hij zal de werkzaamheden met uw goedkeuring, dan zo snel mogelijk uitvoeren. Wordt dat niet gedaan, dan bestaat de kans dat het dakbeschot gaat rotten en dan zijn de kosten nog veel hoger. Dan moet het hele dak gerenoveerd worden. Neem een abonnement bij de dakdekker Assen, zodat deze jaarlijks langskomt om het dak na te kijken en de waterafvoer schoon te maken.

http://www.zwols.nl/

Gerelateerde artikelen

Huis verkopen in Apeldoorn: hoe?

Hulp van een mediator in Utrecht

Genieten van je goedkope overkapping

3eGolf.nl