3EGolf
Image default
Beauty en verzorging

Cryolipolyse apparaat leasen

CRYOLIPOLYSE APPARAAT LEASEN

 

Bij Decryofabriek kunt u niet alleen terecht voor het kopen van cryolipolyse apparatuur en benodigdheden. U kunt uw cryolipolyse apparaat ook leasen! Dankzij een samenwerkingsverband met onze financieringsmaatschappij, kan cryo apparatuur vanaf € 2500,- met een leaseovereenkomst worden aangeschaft. Vul uw gegevens in op onze leasepagina of neem contact met ons op voor meer informatie. Leasen van complete startpakketten is mogelijk, leasing wordt steeds meer een favoriete keuze van ondernemers in de beauty industrie en daar hebben wij onze pakketten op aangepast zodat u direct goed kunt beginnen. Voor veel beauty onderneemsters is leasing inmiddels een standaard strategie om hun behandelpakket uit te breiden. Cryolipolyse apparatuur leasen biedt namelijk 4 voordelen.

1. Met leasing kunt u op een eerder moment met afslankbehandelingen uitbreiden

Lage maandtermijnen in plaats van eenmalig hoge aanschafprijzen. Op deze manier kunt u met de nieuwe ontwikkelingen op het beauty gebied meedoen, hiervan profiteren en blijft u uw concurrentie voor.

2. Geen eenmalig grote uitgave dus geld op uw bankrekening

Cryolipolyse leasen zorgt ervoor dat u uw eigen vermogen niet aantast. Dit kost geen liquiditeit en moeilijk te verkrijgen bank- of leverancierskredieten. Leasing heeft geen invloed op uw kredietruimte bij financiële uw bank. Het cryolipolyse apparaat blijft eigendom van de leasemaatschappij tot dat het laatste termijn is voldaan. Onder de streep betekent dit: u gebruikt de nieuwste cryolipolyse technologie, zonder uw kredietwaardigheid aan te tasten.

3. Directe omzetverhoging

Het leasen van een cryolipolyse apparaat verhoogt uw omzet. De nieuwe afslankbehandeling in uw onderneming trekt nieuwe klanten en en levert extra omzet op uw bestaande klantenbestand. In plaats van hoge aanschafkosten die telkens weer moeten worden terugverdiend, betaalt u maandelijkse leasetermijnen – met deze omzet die het cryo toestel genereert. Op deze manier kunt u blijven investeren in nieuwe diensten en trainingen in uw onderneming.

4. Biedt flexibiliteit ten opzichte voor andere beauty ontwikkelingen

Dankzij de lease mogelijkheden blijft u up to date qua afslankapparatuur en heeft u de ruimte om daarnaast uit te breiden met andere ontwikkelingen.

 

Heeft u vragen over een Cryolipolyse apparaat leasen, neem dan contact met Decryofabriek contact.

 

 

https://decryofabriek.nl/products/cryolipolyse-apparaat

Gerelateerde artikelen

Verwen jezelf met een pedicure

Verschillende behandelingen bij de salon

Wat je kunt doen aan een brandende huid

3eGolf.nl