3EGolf
Image default
Huishoudelijk

Bescherming voor je tafel? Gebruik doorzichtig tafelzeil!

Of je nou bescherming zoekt voor tijdens de maaltijd, om je tafel te bedekken en vervolgens er met je gezin aan te eten of een bescherming voor de knutselmiddagen zodat je kids niet direct de tafel beschadigen, het is altijd handig om een zeil in huis te hebben die jouw tafel beschermt, voor welk doeleinde dan ook.

Er zijn heel veel zeilen verkrijgbaar met hele leuke printjes en kleuren. Die zijn allemaal erg leuk en decoratief, maar soms is het niet wat je wilt, omdat je het juist jammer vindt dat jij je mooie tafel daarmee afdekt. Misschien heb jij een hele mooie tafel die je graag wilt blijven zien. Gelukkig is daarvoor het kleurloze, doorzichtige tafelzeil verkrijgbaar! Je kunt goed door dit glasheldere tafelzeil heen kijken. Je zal je tafel dus gewoon blijven zien. Het valt minder op omdat het geen opvallende kleuren of prints bevat maar biedt net zo veel bescherming als een ander tafelzeil. Een perfecte oplossing dus.

Doorzichtig tafelzeil zie je tegenwoordig steeds vaker. Steeds vaker kiezen mensen voor dit kleurloze glasheldere zeil. Het is natuurlijk ook een tijdloos zeil, je kunt het het hele jaar door op je tafel leggen. Het is niet seizoensgebonden en verander je een keer van interieur of kleuren in huis dan blijft het transparante tafelzeil daar eigenlijk altijd wel bij passen. Wat je ook wel eens ziet is dat mensen er leuke decoratie onder leggen zodat je het door het tafelzeil heen ziet. Dit kunnen vrolijke gekleurde versiersels zijn maar ook foto’s van je dierbaren of van iets wat je gewoon heel mooi vindt. Zorg er in dat geval wel voor dat je dit soort dingen vast plakt zodat het niet gaat verschuiven.

Tegenwoordig zijn er ook doorzichtige tafelzeilen verkrijgbaar mét print. Vind je een glashelder zeil misschien dus toch niet helemaal wat maar wil je ook niet direct je hele tafel afschermen met een ander gekleurd zeil, dan is misschien zo’n doorzichtig zeil met print wel wat voor jou. Zo heb je van allebei een beetje en bescherm je je tafel wel.

3eGolf.nl