3EGolf
Image default
Onderwijs

Cursus technisch Engels of Duits

Bent u werkzaam binnen de technische branche en op zoek naar een cursus technisch Engels? Dan heeft The Square Mile de juiste taaltraining voor u. U kunt bij ons niet alleen kiezen uit heel veel verschillende talen, we bieden cursussen aan voor diverse branches. U kunt dus kiezen voor een training technisch Duits, maar ook voor zakelijk of juridisch Duits. Trainers bij The Square Mile zijn dan ook specialist op beide vlakken. Ze zijn vloeiend in de taal waarin zij lesgeven, maar hebben ook ervaring in een specifieke branche. Zo kunnen ze precies de juiste lesstof aanbieden voor uw situatie.

The Square Mile taaltrainingen voor bedrijven

The Square Mile is gespecialiseerd in het geven van taaltrainingen voor bedrijven en organisaties. We bieden zeer doelgerichte trainingen aan, volledig afgestemd op wat u nodig heeft binnen uw functie. Is het voor u belangrijk om te kunnen vergaderen met partners uit China? Dan zal uw training voornamelijk hierop gericht zijn. Wilt u klanten te woord kunnen staan in het Spaans, of een zakelijke mail kunnen opstellen in het Italiaans? Bij The Square Mile kunnen we altijd een training voor u samenstellen waarmee u precies de juiste taalvaardigheden onder de knie krijgt.

Cursus op locatie of online

Wij verzorgen trainingen incompany door heel Nederland. Wilt u uw training het liefst niet op kantoor volgen? Dan kunt u terecht op een van onze vestigingen in de grotere steden.

Ook online trainingen worden steeds meer gegeven. Dit is niet alleen een veilige manier van lessen volgen, het is ook erg handig. Vooral als u een drukke agenda heeft, of veel weg bent voor uw werk. U krijgt een vaste trainer, waarmee u afspreekt wanneer u de lessen wilt volgen.

https://www.thesquaremile.nl/
3eGolf.nl