3EGolf
Image default
Verbouwen

Een prefab bijkeuken laten aanbouwen

Wil je ook graag een bijkeuken laten aanbouwen maar heb je geen zin om maandenlang in de rotzooi te bivakkeren?  Dan is een prefab keuken misschien wel iets voor jou. Lees hier waarom dit de gemakkelijke en snelle manier van bouwen is, en of dit aantrekkelijk is voor jou.

Je wilt meer ruimte, maar hoe dan?

Verbouwingen zijn vaak erg duur, waardoor dit veel mensen afschrikt om met een verbouwing te beginnen. De kosten voor het op maat laten maken van een aanbouw, de rotzooi die het hele klussen met zich meebrengt… En niet te vergeten alle tijd die gaat zitten in het plannen van een aanbouw, zorgt ervoor dat mensen minder snel voor een verbouwingsproject zoals een aanbouw gaan. Speciaal voor diegenen die wel een aanbouw willen, maar deze graag zo snel mogelijk gerealiseerd willen hebben, is er een alternatief. Als je een aanbouw wilt die snel te realiseren is, dan is een prefab aanbouw iets voor jou. Je kunt bijvoorbeeld een prefab bijkeuken laten aanbouwen door de aanbouw expert

Wat is een prefab aanbouw en hoe werkt het?

Een prefab aanbouw is, zoals de naam al zegt, van tevoren in de fabriek elkaar gezet en waardoor deze snel op locatie opgebouwd kan worden. Je kunt een prefab aanbouw helemaal op maat laten maken. Hierbij dient u zich wel te houden aan de mogelijkheden die de fabriek biedt. Het kan dus zo zijn dat u het ontwerp iets moet aanpassen op de mogelijkheden van de fabriek. De prijs van een prefab aanbouw is vaak gunstiger dan die van een gewone aanbouw, omdat de opbouw binnen enkele dagen tot een dag gedaan kan worden. Daarnaast hoeven er minder arbeidsuren in de opbouw gestoken te worden, wat de arbeidskosten drukt. 

Wat beïnvloedt de prijs van een prefab bijkeuken?

Er zijn verschillende zaken die de prijs van een aanbouw beïnvloeden. Dit zijn bijvoorbeeld: de afmetingen, de fundering, en eventuele extra opties die u wilt laten aanbrengen zoals een schuifpui, extra stopcontacten of een radiator. Wat ook uitmaakt is of u wel of niet een vergunning voor jouw aanbouw moet aanvragen. Het al dan niet  casco laten opleveren van de aanbouw doet ook veel met de prijs, evenals de arbeidskosten.

Interesse? Informeer naar de mogelijkheden bij De Aanbouw Expert

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden voor jouw woning zijn en wil je graag vrijblijvend een offerte opvragen? Neem dan contact op met De Aanbouw Expert. Zij hebben jarenlange ervaring in het plaatsen en ontwerpen van prefab bijkeukens.

 

3eGolf.nl