3EGolf
Image default
Verbouwen

Materialen die niet te missen zijn tijdens het verbouwen van gewassen

Tijdens het verbouwen van gewassen zijn er natuurlijk een aantal spullen die niet te missen zijn. Bijvoorbeeld een trekker, ploegmachines, silagewagen en spitmachines. Maar welke heb je nog meer nodig? Daar kom je allemaal achter in dit artikel.

 

Trekker

Wat het meest gebruikte en handigste is wat je tijdens het verbouwen nodig hebt is een trekker. Hiermee kun je heel gemakkelijk over het land rijden en grote bakken vol met gewassen weer naar de loods rijden waar de gewassen verbouwen kunnen worden verzonden naar derde partijen die het product kunnen verwerken of naar supermarkten en dergelijke die het verkopen.

 

Ploegmachines

Ploegmachines zijn ideaal om (waar ze voor zijn gemaakt) de grond om te ploegen. Wanneer je een klein stuk grond hebt zou je dit eventueel met de hand doen. Of met een kleine ploegmachine. Land omploegen is de eerste stap die je moet doen als je gewassen wilt gaan verbouwen. Met een stuk grond die niet is omgeploegd kun je namelijk niet goed verbouwen.

 

Opraapwagen

Wanneer je een groot stuk veld hebt is het heel inefficiënt als je alle gewassen met de hand gaat oprapen. Hier kun je het best een opraapwagen voor gebruiken. Deze raapt automatisch diverse gewassen op en worden gelijk opgeslagen in de bak die er bij zit. Het kan wel alleen bij specifieke gewassen. Het is niet verstandig om graan op te rapen met deze wagen.

 

Transportbanden

Het is ook slim om transportbanden aan te schaffen. Op deze manier kan je heel gemakkelijk dozen vullen als het gewassen zijn die niet netjes in een bak hoeven te zijn. Ook zijn transportbanden handig zodat je je bak buiten kan laten om minder ruimte in te nemen in de loods.

 

Kistenvullers

Wanneer je gebruik maakt van transportbanden is het ook slim om kistenvullers aan te schaffen. Deze machines vullen automatisch de kisten die jij hebt ingesteld om te vullen. Dit wordt ook meteen goed gedaan. Het scheelt enorm veel mankracht en uren als je dit met de hand zou doen. Je kunt de beste kistenvullers kopen bij Van Trier. Vraag bij hun voor meer informatie over alle kistenvullers. Je kan ze zelf eerst even huren om te kijken of je het wat lijkt.

 

Gerelateerde artikelen

Een prefab bijkeuken laten aanbouwen

Hoe zet je jouw spullen veilig in de opslag bij een verhuizing?

Wil jij je tuin een leuke sfeer geven? Elektricien Haarlem weet precies hoe ze dat voor je moeten do

3eGolf.nl