3EGolf
Image default
Winkelen

Dames booties nodig? Hier vind je alle kleuren en maten

Damesbooties zijn niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Booties zijn er in verschillende soorten. ze zijn er met veters, met ritsen, elastiek aan de zijkanten en dit jaar met dikke zolen. Zoals je ziet is er dus voor ieder wat wils, jong of oud. 

 

Najaar 

De herfst komt eraan, het wordt frisser buiten en we ruilen onze open schoenen in voor lekker warme damesbooties. Wat is er dan fijner dan een warm bootie aan je voet. Als je van plan bent om een dag te gaan shoppen kan je het goed een hele dag uithouden op deze schoenen. Hiermee heb je een warme voet en loop je ook nog eens comfortabel.    

 

Voorjaar

Maar ook in het voorjaar zijn de damesbooties goed te dragen. Je kan deze dragen wanneer je naar een feestje gaat onder een mooie rok of jurk. Met blote benen en een bootie geeft dit je outfit een feestelijke maar ook stoere uitstraling. Zo kan je je booties het gehele jaar door blijven dragen. 

 

Stevigheid en comfort 

De damesbooties geven naast stoere uitstraling ook veel stevigheid. Door de veters in de boots geven ze veel steun en stevigheid waardoor je prettig een hele dag kunt lopen. Ook een dag naar een pretpark, dagje uit of wandeling in het bos zijn geschikt voor de damesbooties.   

 

Damesbooties kun je in verschillende soorten en maten kopen bij Boudewijns Schoenen of online op shoesbyboudewijns.nl. Zowel in de winkel als online vind je onze gehele collectie booties. 

 

https://www.shoesbyboudewijns.nl/damesschoenen/booties/
3eGolf.nl