3EGolf
Image default
Bedrijven

DB Sourcing: de perfecte productiepartner

DB Sourcing is de manufacturing partner voor ieder bedrijf. DB Sourcing is specialist in de uitvoering en inkoop van industriële producties. Maak gebruik van de beste hulp bij het gehele productieproces van metalen producten, onderdelen en halffabricaten. Hierbij mag u rekenen op de hoogste vorm van kwaliteit en service. Het leveren van de hoogst haalbare service, dit is standaard van toepassing op alle klanten bij DB Sourcing. U kunt geholpen worden van het begin tot eind. Dit kan u veel tijdswinst en daarmee kostenbesparing opleveren. DB Sourcing is al jaren lang één van de betrouwbaarste partners voor manufacturing.

Aluminium gieten

Steeds vaker wordt er gekozen voor aluminium gieten. Deze methode wordt steeds vaker gebruikt om onderdelen te produceren. Aluminium gieten is zeer efficiënt en en laat qua kwaliteit niets te wensen over! De gewenste gietmethode wordt in goed overleg gekozen. U kunt rekenen op professionele hulp van het inkooptraject tot aan het productieproces.

Verloren was methode

De techniek verloren was methode is voor veel producten een aanrader. De techniek verloren was methode kan worden ingezet voor de meeste industriële producten en is helemaal niet duur. De verloren was methode maakt gebruik van wassen mallen, dit werkt perfect om de ideale vorm te gieten. Zowel voor gieten, nabewerken als assembleren kunt u bij DB Sourcing terecht. De aantrekkelijke tarieven die DB Sourcing vraagt, deze zijn het onderzoeken op zijn minst eens waard.

Kies voor een betrouwbare partner

Natuurlijk wilt u kunnen rekenen op een betrouwbare partner voor de samenwerking. DB Sourcing geniet een fantastische reputatie en heeft tevreden klanten over heel de wereld. Bekijk zelf ook de reviews, bijvoorbeeld op Google. U kunt met een gerust hart kiezen voor deze betrouwbare partner. Informeer gerust eens zelf naar de vele mogelijkheden en voordelige prijzen! DB Sourcing – aluminium gieten DB Sourcing – aluminium gieten

3eGolf.nl