3EGolf
Image default
Bedrijven

De beste printers!

Al meer dan 40 jaar ontwikkelen en vervaardigen wij coderingsoplossingen voor alle branches. Deze ervaring in coding en marketing waarderen onze klanten enorm, want wij weten waar het bij hen om draait! Hoge beschikbaarheid in combinatie met een uitstekend schriftbeeld en eenvoudige bediening – dat beloven wij!

We onderscheiden ons door ons ‘state-of-the-art’-productdesign, de rendabiliteit van onze systemen en onze hoge servicekwaliteit. Daardoor hebben we bijvoorbeeld de laagste follow-upkosten van de markt, en bieden we u individuele en zeer aantrekkelijke serviceconcepten. Profiteer van deze meerwaarde, optimaliseer uw producten en verlaag de kosten.

Continuous-inkjet printer en codeersystemen van KBA-Metronic betrouwbaar, economisch, nauwkeurig. Typische toepassingen zijn o.a. het printen van THT informatie, logo’s, barcodes, lot nummers, datamatrixcodes, track&trace informatie en lengte markeringen. Of het nu gaat om eenvoudige of complexe toepassingen, zoals zeer kleine teksten of zeer hoge snelheden, KBA-Metronic biedt voor iedere toepassing de juiste printer. Hoge kwaliteit componenten in combinatie met modern software garanderen een printer die optimaal is afgestemd op uw toepassing.

Betrouwbaar en veilig zijn onze inkjet printers. Ze bieden u maximale onafhankelijkheid en een flexibel productieproces. “Made in Germany” staat garant voor degelijkheid, hoge kwaliteit en een robuust design. De printers zijn ontworpen met de hoogste veiligheidsnorm en garanderen een minimale belasting van het milieu.

Integratie van onze systemen in bestaande en nieuwe productielijnen en netwerken is zeer eenvoudig. De compacte printkop, beschermingsklasse IP 65 en alle gangbare interface mogelijkheden zijn standaard op de alphaJET systemen. U bent goed voorbereid voor de toekomst met onze flexibele software. Camerasystemen en scanners zijn eenvoudig te integreren en ook kunnen de printers aan verschillende databases worden gekoppeld.

Toonaangevende bedrijven in alle bedrijfssectoren schenken ons al meer dan 40 jaar hun vertrouwen. Profiteer van onze expertise en klantfocus. Wij bieden uitstekende on-site service en ondersteuning bij speciale toepassingen. Daarnaast biedt KBA-Metronic u uitgebreide mogelijkheden voor aantrekkelijke servicecontracten en financieringsmodellen. Alles om u tevreden te stellen en te houden!

https://www.kba-metronic.com/nl/

Gerelateerde artikelen

Een professioneel schoonmaakbedrijf Utrecht neemt al uw schoonmaakwensen over

PVC vloer voor in de badkamer

Een autoradio kopen met USB, Bluetooth of DAB+ ? Zo maak je de beste keuze!

3eGolf.nl