3EGolf
Image default
Woning en Tuin

De beste verhuisdozen koop je bij Verhuisdozen.store

Er zijn vele aanbieders van verhuisdozen, maar er kan er maar één de beste zijn. Vanaf een plaatje op internet is het niet goed te bepalen bij welke website je écht de beste verhuisdozen kunt kopen. Daarom hebben wij een test gehouden met acht verschillende verhuisdozen. We hebben hierbij vergeleken op een paar belangrijke eigenschappen, namelijk:

Kwaliteit van de verhuisdoos
Uiteraard is het belangrijk dat de kwaliteit van een verhuisdoos goed is. Deze wordt grotendeels bepaald door het type karton. Zo heb je dozen van enkelgolf en dubbelgolf karton. Een dubbelgolf verhuisdoos is meestal een stuk sterker. Maar als je denkt dat je dan appels met appels vergelijkt, heb je het bij het verkeerde eind. Zo zitten er ook veel verschillen tussen verschillende soorten dubbelgolf verhuisdozen. De dikte en de grootte van de golf verschilt namelijk ook, en dit is van groot belang voor de stevigheid van de verhuisdoos.

Prijs van de verhuisdoos
De kwaliteit is belangrijk, maar ook naar de prijs moet gekeken worden. Immers, gemiddeld heb je al snel 100 verhuisdozen nodig. Een prijsverschil van enkele tientallen centen lijkt dus wel te overzien, maar aan het eind van de rit heeft dit best wat invloed op je verhuiskosten. Omdat een verhuisperiode al genoeg kosten met zich meebrengt, hebben we ook het prijskaartje van de verhuisdozen goed meegenomen in onze vergelijking.

Gebruiksgemak
Een doos kan wel sterk en/of goedkoop zijn, maar als het minutenlang duurt voordat de doos in elkaar zit, is dat natuurlijk alsnog knap waardeloos. Er zijn verschillende typen verhuisdozen. Zo heb je de amerikaanse vouwdoos, deze is het goedkoopst. Het nadeel is wel dat je deze zowel onder als boven moet tapen. Dat neemt heel veel tijd in beslag. Daarnaast heb je insteek-verhuisdozen. Ook dit kost best wat tijd om in elkaar te zetten. Tot slot heb je autolock verhuisdozen. Deze zijn het duurst, maar ook verreweg het makkelijkst en snelst in gebruik. Wij adviseren daarom altijd te kiezen voor een autolock doos.

Duurzaamheid
Tot slot hebben we gekeken naar de duurzaamheid. Omdat dit tegenwoordig voor de meeste mensen een belangrijk onderwerp is, hebben we alleen dozen vergeleken die zijn gemaakt van ten minste 95% gerecycled materiaal. Zo zorgen we er samen voor dat onze kleinkinderen ook nog kunnen verhuizen.

De beste geteste verhuisdoos
Van de acht geteste verhuisdozen, kwamen de verhuisdozen van verhuisdozen.store als beste uit de test. Op vrijwel alle vier de criterea won deze doos het van de concurrentie. Dit item is dus met recht de meest verkochte verhuisdoos van Nederland. 

https://verhuisdozen.store
3eGolf.nl