3EGolf
Image default
Vakantie

Ibiza: Feesten, stranden en relaxen

Ibiza, een Spaans eiland waar ontzettend veel toeristen naar afreizen om de tijd

van hun leven te hebben. Iedereen heeft wel eens gehoord van Ibiza. Of je nu

komt voor de mooie witte stranden met kraakhelder water of voor het nachtleven

met tientallen clubs. Er is voor iedereen wel iets te doen en beleef Ibiza op jouw manier. Ibiza staat vooral bekend als een feest eiland waar de gekste dingen gebeuren. Veel bekende Dj’s

reizen af naar het eiland om grote feesten te geven. In deze blog zullen er video’s

worden geplaatst die precies laten zien hoe Ibiza in elkaar zit. Van de stranden

tot aan de feesten!

 

De witte stranden en het blauwe water van Ibiza

De stranden van Ibiza zijn zo prachtig dat het niet met woorden kan worden beschreven. Een video van alle stranden doet Ibiza wel zijn recht toe. Hieronder staat een video waarin alle stranden op een prachtige manier in beeld worden gebracht. Daarnaast vindt u een top 10 lijstje met daarin de tien mooiste stranden van Ibiza.

  1. Aigua Blanques
  2. Cala Blassa
  3. Cala Benirrás
  4. Cala Xarraca
  5. Cala Conta
  6. Cala Vadella
  7. Cala d’Hort
  8. Cala Jondal
  9. Sa Caleta
  10. Es Cavallet

 

Het bruisende nachtleven van Ibiza

Als je in gedachten hebt om naar Ibiza te gaan voor de feesten, dan zit je goed te denken! Ibiza is namelijk hét centrale punt wanneer er over zomerse feesten wordt gepraat. Je kan het zo gek niet bedenken en het gebeurd in Ibiza. Van feesten op een Catamaran of cocktails drinken tijdens een pool party naar een geweldig groot festival aan het strand, het kan allemaal in Ibiza! Niets is te gek op dit eiland. Naast het geweldige feest en buiten leven dat je hebt op Ibiza zijn er ook tientallen nachtclubs die er voor zorgen dat je het 24 uur per dag naar je zin kan hebben! Bekijk de video hieronder en ervaar het leven op Ibiza zelf!

 

Eten in Ibiza

Ibiza staat echt niet alleen maar bekend om het feesten en de witte stranden. Er kan ook ontzettend lekker gegeten worden! Ibiza is natuurlijk onderdeel van Spanje. En wanneer er aan Spaans eten wordt gedacht, denken we aan tapas! Tapas mag natuurlijk niet ontbreken als Ibiza wordt bezocht. Weer iets waar Ibiza om bekend staat, de tapas! Bekijk hieronder de video en beslis zelf of het eten van tapas de moeite waard is!

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl

3eGolf.nl