3EGolf
Image default
Huishoudelijk

Veelvoorkomende problemen met stofzuigers

Stofzuigers zorgen ervoor dat onze vloeren schoon en stofvrij blijven. Gezien de hoeveelheid werk ze voor ons verzetten, zijn ze vatbaar voor storingen, maar de meeste stofzuigerproblemen zijn eenvoudig op te lossen. Selecteer de meest voorkomende foutmeldingen in de onderstaande lijst om te zien hoe u uw stofzuiger zelf kunt repareren.

Selecteer het probleem

-Het klinkt misschien eenvoudig, maar gebrek aan stroom is vaak de oorzaak van een stofzuiger die niet werkt. Controleer of de stofzuiger is aangesloten op een werkend stopcontact en dat zekeringen en stroomonderbrekers niet hoeven te worden gereset.

-Controleer op verstoppingen in de slang en filters en verwijder alle obstakels die je tegenkomt.

-In sommige gevallen voorkomt een volle vacuümzak dat het apparaat wordt ingeschakeld. Om het probleem op te lossen, vervangt u gewoon de tas.

-Controleer eerst of het snoer goed is aangesloten op de stofzuiger (en of er geen spleten in het rubber zitten. Als het snoer beschadigd is, moet het onmiddellijk worden gerepareerd of vervangen.

-De aan / uit-schakelaar kan na verloop van tijd kapot gaan en moet worden vervangen.

-Als de motor defect is, moet je de stofzuiger niet meteen afdanken. Onthoud dat een defecte motor vaak wordt veroorzaakt door een ander probleem, zoals verstopte filters of overmatig gebruik van dezelfde vacuümzak. Denk er dus aan om bij het vervangen van de motor te controleren of er geen onderliggend probleem is waardoor de motor faalt.

Als je stofzuiger niet goed werkt, kijk dan op onze pagina met reserveonderdelen voor stofzuigers – wat het probleem ook is, we hebben stofzuiger onderdelen die je nodig heeft.

Stofzuiger onderdelen online bestellen

Als je stofzuiger de geest heeft opgegeven of gewoon wat een beetje liefde en zorg nodig heeft met nieuwe accessoires, dan kunnen we je helpen. We zijn geautoriseerde leveranciers van de meest populaire merken stofzuigers en kunnen bieden:

  • Volledig assortiment stofzuiger reserveonderdelen voor de meeste merken en modellen, waaronder: vervangende vacuümzakken, riemen, kabels, filters, nieuwe slangen, schakelaars en meer
  • Onderdelen voor de grote merken zoals: Dyson ,Miele ,Karcher ,Bosch , Electrolux en vele anderen
  • Onverslaanbare prijzen met onze belofte voor prijsvergelijking
  • Snelle levering

Het vinden van de juiste stofzuiger onderdelen kan niet eenvoudiger zijn: selecteer eenvoudig het merk en model opzoeken om dan de volledige lijst met reserveonderdelen te bekijken. Als je hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze onderdelenexperts voor stofzuiger onderdelen.

3eGolf.nl