3EGolf
Image default
Auto's en Motoren

Haal je verplichte motortheorie certificaat makkelijk met de cursus van Gelijk Geslaagd

Moet jij je verplichte motor theorie certificaat nog halen voordat je heerlijk kilometers kan gaan maken op je motor? En kan je wel wat hulp gebruiken bij het aanleren van alle theorie omdat je hier niet al teveel tijd aan kwijt wilt zijn? Dan is onze dagcursus motortheorie van Gelijk Geslaagd de perfecte cursus voor jou om te volgen!

Zo verloopt de dag van onze dagcursus

Ga de avond voor de cursus op tijd slapen, zodat je goed uitgerust bent tijdens de cursusdag. De dag begint namelijk best vroeg, om 07.00 moet je aanwezig zijn op de cursuslocatie. De reden dat er zo vroeg gestart wordt is zodat we er dan zeker van zijn dat we genoeg tijd hebben om onze cursisten de motortheorie goed aan te leren. De theorieles wordt gegeven door een docent die goed is opgeleid en veel praktijkervaring heeft. Alles wat je moet weten om je examen goed te kunnen maken, zoals gevaarherkenning, verkeersborden, regels, wetten en geboden, worden je op een relaxte manier door de docent uitgelegd en aangeleerd. Je leert ook nog handige trucs en ezelsbruggetjes en je krijgt handige tips, alles zodat je de theorie goed kunt onthouden.

Na de lunch, die je van ons krijgt aangeboden, is het tijd om naar de locatie van het CBR te vertrekken. Je hebt geen reden om zenuwachtig te zijn, want alle theorie zit goed in je hoofd gestampt. Bij het CBR maak je je examen, dat 30 minuten duurt. Groot voordeel, je krijgt bij het CBR meteen na je examen te horen of je geslaagd bent.

Onze cursus wordt gegeven op meerdere locaties

Lijkt het jou ook wel wat om binnen 1 dag te kunnen slagen voor je motortheorie certificaat? Schrijf je dan zeker in voor onze eendaagse cursus. We bieden onze theoriecursus op verschillende plekken aan door Nederland. Zo hebben we onder andere de cursus motortheorie Breda, motortheorie Dordrecht en motortheorie Utrecht. Check alle cursuslocaties op onze site en schrijf je direct in.

https://www.gelijkgeslaagd.com/
3eGolf.nl