3EGolf
Image default
Banen en opleidingen

Bouw vacatures Nederland

De bouw omvat alle beroepen die gestructureerd zijn op het bewerkstelligen en verzorgd van bouwwerken. Hierbinnen deze algemene functiegroep onderscheidt men verscheidene subgroepen, waaronder de burgerlijke en utiliteitsbouw ( b & u ), de grond-, weg- en waterbouw ( gww ) en de installatie. Daarnaast zijn er gespecialiseerde bedrijven in bv. Afwerk-werkzaamheden ( stukadoren, verven ), betonstaalvlechten en heiwerk.

De witte  is een alsmaar groeiend onderneming binnenshuis de negotie in bouwmaterialen. Met ons unieke en uitgebreide aanbod aan bouwmaterialen, bieden wij de afnemer dé oplossing op hun vragen. Voor onze vacature van toonzaalmedewerker, autopsie tuin opsporen we iemand die de afnemer chic en keurig helpt. Bij de witte  ontfermen wij ons over jouw persoonlijke ontplooixefng en werkplezier. Wij vastmaken vast werk en langetermijnvooruitzichten.

Functieomschrijving als toonzaalmedewerker ben jij het gezicht en de straling van het bedrijf. je ontvangt de klanten in de showroom en leidt hen rond. je bent toerekeningsvatbaar voor de inrichting van de toonzaal die de huidige trends weergeeft. op een vakkundige en creatieve methode geef je raadgeving over het productengamma. bewaking en controle van het assortiment. je handelt eventuele klachten af. je werkt in een klein en hecht team, en rapporteert direct aan de zaakvoerder. profiel je bent klantgericht ingesteld en hebt commercieel inzicht. je hebt een verzorgd voorkomen. je bent een teamspeler. je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en een goede  humor. je hebt zin om de koordjes in handen te gebruiken en je kan zelfstandig werken. basiskennis van tuinbouwmaterialen is een plus, maar niet vereist. talenkennis : nederlands, taal en engels aanbod je komt terecht in een dynamische en stabiele werkomgeving waar een collegiale werksfeer heerst. een boeiende job waarin je al je kwaliteiten bijster kunt, en waar je een vertrouwensband met zowel klanten als leveranciers kunt opbouwen. een job waarin je je creativiteit bijster kunt, en je beslissingsvrijheid krijgt hierbinnen de omkadering van jouw verantwoordelijkheden. je werkt 4 dagen in de week en op zaterdagvoormiddag. zowel jouw vrije dag, als je uurrooster kan je in samenkomst kiezen. je hebt 20 verlofdagen per jaar. je ontvangt personeelskorting op ons volledige assortiment. je wordt intern opgeleid door geoefend collega’s. een zeer uitnodigend en marktconform salaris. voeling geen charter? geen ervaring? voldoet aan de bovenstaande beschrijving is voor ons belangrijker! Herken je jezelf in de bovenstaande beschrijving? dan heb jij alles om als toonzaalmedewerker aan de slag te gaan en moeten wij met jou kennismaken!

https://www.vindazo.nl/categories/bouw.html
3eGolf.nl