3EGolf
Image default
Financieel

Snel aan de slag met Keeping

We hebben de afgelopen weken veel tijd besteed aan het verbeteren van de ervaringen die u, de gebruiker, met keeping zult hebben. Er waren enkele zaken die volgens ons beter konden of misschien wel gewoon beter moesten! U was zeer te spreken over de manier waarop u zelf direct kon starten met het bijhouden van uren. Maar wij hoorden ook dat het zelf uitzoeken van de manier waarop taken, klanten en projecten moesten worden ingesteld, een stuk beter kon. En wij hebben geluisterd!

Een persoonlijke introductie

Zodra u begint met Keeping is een van de eerste vragen die wij aan u stellen binnen welke branche u werkzaam bent. Wij vinden dit uiteraard ontzettend interessant om te weten maar het beantwoorden van deze vraag heeft nog een doel! Binnen de verdere introductie zijn namelijk de voorbeelden die worden weergeven, afgestemd op de branche waarin u werkzaam bent. Zo hopen wij een heldere en fijne communicatie te weeg te kunnen brengen tijdens het gebruiken van Keeping.

 

Uren registreren? Dit gaat u zien.

De introductie die u tijdens het voor het eerst opstarten van Keeping gaat doorlopen heeft naast de gepersonaliseerde voorbeelden een abstracte weergave van hoe de uren worden ingevoerd. Gedurende de introductie maakt u keuzes en die keuzes worden zichtbaar. De abstracte weergave verandert dus met u mee. Zo ziet u duidelijk welke keuzes u hebt gemaakt. Ook hebben wij een uitleg per keuze toegevoegd. Zo leert u waarom bepaalde opties handig voor uw situaties zijn.

 

Verrassingen? Nergens voor nodig.

Zodra u klaar bent met de introductie heeft u het volgende gedaan:

  1. Uw wensen in het gebruik van Keeping geïnstalleerd.
  2. Kennis gemaakt met een groot deel van de mogelijkheden die Keeping allemaal biedt.
  3. U heeft geleerd op welke manier u uw uren gaat invoeren.

Er zijn dus écht geen verrassingen voor u meer binnen het gebruiken van Keeping!

 

Keeping blijft de website om het tijdregistratieproces flexibel in te kunnen richten. U heeft de mogelijkheid om dit op allerlei manieren naar eigen wens vorm te geven en binnenkort kunt u ook op uw smartphone gebruik maken van onze iOS of Android app.

https://keeping.nl/
3eGolf.nl