3EGolf
Image default
Eten en drinken

De lekkerste bladerdeeg recepten vind je in deze online kookboeken

Bladerdeeg is zeer veelzijdig. Je kunt het verse bladerdeeg van Tante Fanny gebruiken als basis voor je avondmaaltijd, maar het is ook geschikt voor het maken van lekkere hapjes voor tijdens een gezellige borrel of feestje met familie en vrienden. Je kunt voor het vullen van je bladerdeegcreatie veel verschillende ingrediënten gebruiken. Of je nu houdt van vlees of vis of dat je liever geen dierlijke producten gebruikt en voor groente gaat, met de bladerdeeg recepten die je op de site van Tante Fanny vindt kun je alle kanten op. Zo zet je snel en makkelijk iets lekkers op tafel voor veel mensen.

Veel verschillende makkelijke recepten

Tante Fanny heeft veel verschillende makkelijke recepten te bieden. Zo zijn er niet alleen bladerdeeg recepten, maar ook recepten om bijvoorbeeld een heerlijke quiche te maken. Ook deze recepten zijn zeer eenvoudig. Je vormt eenvoudig je quiche met behulp van Tante Fanny’s quiche- en taartdeeg. Vervolgens kun je je quiche maken met wat je maar lekker vindt. Ook hierin heb je alle vrijheid. Een quiche is eigenlijk overal voor geschikt. Je kunt er vlees of vis in doen, en ook verschillende soorten groenten. Je kunt een quiche ook uitstekend maken met groente. Het vele vocht hierin vormt bij het klaarmaken van bladerdeeg recepten vaak een probleem, omdat het bladerdeeg in combinatie met vocht vaak scheurt, of je hebt de kans dat je baksel gaat lekken. Bij het maken van een quiche is dit anders, omdat het deeg steviger en dikker is. Hierdoor is er geen kans op scheuren of lekken.

Kies uit vele verschillende deegsoorten

Tante Fanny maakt veel verschillende soorten deeg. Bladerdeeg en quichedeeg, maar ook zijn er verschillende soorten pizzadeeg, zodat je je eigen pizza kunt maken en beleggen. Het bijzondere aan de deegsoorten van deze specialist is dat de degen veelal geschikt zijn voor zowel vegetariërs en veganisten. Bij de bereiding van de meeste deegsoorten worden er namelijk geen dierlijke producten gebruikt.

3eGolf.nl