3EGolf
Image default
Eten en drinken

Dé plek om online bier te bestellen

Je kent het gevoel misschien dat je morgen een gezellige avond met vrienden hebt, maar geen tijd meer hebt om een paar lekkere biertjes te kopen. Speciaalbierpakket.nl neemt dit probleem van je weg door jou de mogelijkheid te bieden online jouw favoriete bier te bestellen. Bestel je het vandaag voor 16.00 uur? Dan wordt het vandaag nog volledig veilig verzonden. Heb je ook nog een jarige in jouw omgeving binnenkort? De webshop verkoopt ook diverse biercadeaus waaronder uitgebreide bierpakketten. Voeg hier een persoonlijk kaartje aan toe en je bent klaar voor die verjaardag.

Een speciaal bierpakket voor een speciaal persoon

Biercadeaus zijn er in alle vormen en maten. Van een simpel pakket met diverse Nederlandse biertjes tot een mooie kist met verschillende La Trappes; al deze pakketten met bier zijn online te bestellen in deze webshop. Maak het jezelf makkelijk en laat het pakket meteen door de medewerkers van het bedrijf inpakken. Zit er nog geen glas bij het pakket? Kijk dan eens naar alle glazen die het bedrijf in voorraad heeft en bestel het bijpassende glas meteen mee! Heb je een grotere hoeveelheid bierpakketten nodig, bijvoorbeeld als relatiegeschenk? Vraag dan een offerte bij aan bij dit bedrijf. Ze denken graag met je mee over de mogelijkheden en de pakketten kunnen gewoon op kantoor bezorgd worden. Dit spaart jou weer moeite.

Koop je bier online bij de specialist in speciaalbieren

Speciaalbierpakket.nl is dé plek om online jouw bier of biercadeaus te bestellen. Het bestellen is vanuit heel Nederland mogelijk. De vakkundige medewerkers zorgen er vervolgens voor dat alles netjes naar je verzonden wordt. Koop je voor meer dan €60,-? Dan is deze verzending zelfs helemaal gratis. Om het kopen van alcohol door minderjarige tegen te houden, zal er altijd een leeftijdscontrole plaatsvinden. Bij het afleveren aan jouw deur zal de medewerker van PostNL indien nodig vragen om jouw legitimatiebewijs. Het pakket zal altijd ontvangen moeten worden door de persoon die als ontvanger is aangegeven.

3eGolf.nl