3EGolf
Image default
Groothandel

De Silvent 007-L zorgt voor een krachtige reiniging

Als er een persluchtpistool is dat u aan iedereen aan zou kunnen raden, dan is het de Silvent 007-L. Dit is al jarenlang een van de bestverkochte exemplaren en dat is geheel terecht. Dankzij zijn lavale roestvrijstalen mond genereert de Silvent 007-L een bijzonder krachtige luchtstroom. De snelheid waarmee de lucht de nozzel verlaat, is zelfs supersonisch. Het zal u dan ook niet verbazen dat zijn kracht een van de sterke punten van dit pistool is.

Een persluchtpistool dat zowel krachtig als veilig is

Ondanks zijn krachtige eigenschappen, is de Silvent 007-L een zeer veilig persluchtpistool. De veiligheid neemt nog verder toe wanneer u een optionele veiligheidskoppeling voor perslucht monteert. Dankzij zeer specifiek ontworpen vinnen wordt de luchtstroom zo geleid dat uw handen niet in direct contact met de lucht kunnen komen. Tenzij u deze recht in de luchtstroom plaatst. De secure luchtstroom betekent ook dat de Silvent 007-L een zeer geconcentreerde stroom aan lucht produceert, die geschikt is voor het zwaardere reinigingswerk. Wanneer er een veiligheidskoppeling voor perslucht gemonteerd is, wordt de druk te allen tijde goed gereguleerd. Daarnaast is de Silvent 007-L is in meerdere opzichten een veilige keuze. Allereerst omdat u met de aankoop van dit exemplaar gegarandeerd bent van betaalbare kwaliteit, maar ook omdat dit pistool zich heeft bewezen als een van de veiligste exemplaren in gebruik.

Gemakkelijk aan uw wensen aan te passen

Als u de Silvent 007-L besteld bij KDS Advies kunt u deze gemakkelijk aan uw wensen aanpassen. Hij is namelijk verkrijgbaar met spuitmonden met verschillende lengtes, variërend van 250 tot 1000 millimeter. Dit model is goedgekeurd door zowel de Amerikaanse OSHA-veiligheidsnorm als de EU Machine Directive geluidsbepalingen. Dus het product voldoet zowel aan uw eisen als aan de veiligheidseisen.

Ook in grotere getalen leverbaar

Wilt u de 007-L in grotere getalen bestellen? Dat kan, want hij kan ook geleverd worden in een opbergdoos met ruimte voor tien stuks. Vanzelfsprekend kan ook dit persluchtpistool nog efficiënter en veiliger worden gemaakt door middel van het monteren van een veiligheidskoppeling voor perslucht. Met deze koppeling zal er nog minder lucht weglekken en wordt u altijd beschermd tegen ongelukken met de perslucht.

3eGolf.nl