3EGolf
Image default
Beauty en verzorging

De voordelen van tanden bleken

Ieder die zijn gebit dagelijks minstens twee keer poetst, zal weinig last hebben van gele tanden, gaatjes of ontstekingen in de mond. Het is niet voor niets zeer belangrijk om je gebit goed te onderhouden en dus dagelijks je tanden te poetsen, want de gevolgen zijn soms onomkeerbaar. Echter, gele tanden hoeven niet het einde van de wereld te betekenen. Er zijn genoeg mensen met tanden bleken ervaringen. Hoewel er vaak gedacht wordt dat het bleken slecht is voor je tanden, is het tegendeel bewezen. Wil jij alles weten over de feiten en fabels van Tanden bleken? Lees dan snel verder voor alle informatie die Witgebit Nederland je hierover te bieden heeft.

Het bleken van je tanden wordt vaak gezien als slecht voor de glazuurlaag op je tanden. Hoewel de tand uiteraard aangetast wordt door het bleken, heeft dit geen effect op het glazuurlaagje. Glazuur wordt namelijk pas aangetast, als het in aanraking komt met zuur. Het bleken van tanden geschiedt bij Witgebit Nederland niet met een zuur, maar met natuurlijke oliën. Op die manier hoef je je dus geen zorgen te maken over beschadigd glazuur wanneer je jouw gele tanden wil laten witten. Wel is het zo dat het glazuur tijdelijk uit balans raakt, maar dit effect zal binnen vierentwintig uur hersteld zijn.

Vaak zijn mensen ook bang voor irritaties in de mond door het witter maken van de tanden. Hoewel dit bij een enkeling het geval kan zijn, is Witgebit Nederland hier niet voor aansprakelijk. Irritaties in de mond komen vaker voor en zijn vaak ook eenvoudig weer te verhelpen. Door de mond goed te blijven reinigen, zal tanden bleken weinig effect hebben op de gesteldheid van het gebit en tandvlees. Laat je dus niet tegenhouden door fabels, maar ga het avontuur aan naar een stralende glimlach!

https://witgebitnederland.nl/
3eGolf.nl