3EGolf
Image default
Woning en Tuin

De werking van de kozijnen configurator

Bent u van plan om binnenkort het huis te isoleren? Kies dan voor de kunststof kozijnen van Directeenkozijn.nl. Via een gebruiksvriendelijke configurator kunt u eenvoudig het kozijn samenstellen zoals u dat wenst. Zie hieronder alvast welke stappen u moet doorlopen om tot uw ideale kozijn te komen.

Allereerst is het van belang om de basisgegevens van het kozijn in te vullen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aantal delen waaruit het kozijn moet bestaan en de maat van de binnenkant en buitenkant van het kozijn in millimeters, maar ook aan het feit dat er sprake is boven- of onderlicht. Met behulp van een duidelijke meetinstructie kunt u de binnenbreedte en buitenbreedte vaststellen. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen raamkozijnen met een vensterbank en zonder vensterbank. Als u deze basisgegevens verzameld en ingevuld hebt in de configurator, is het tijd om de volgende stappen te doorlopen, zodat u de kunststof kozijnen bestellen kan.

De eerste voorkeur die u kan aangeven, is uw wens voor een bepaald raamtype. Wist u namelijk dat u naast vast glas, ook de keuze hebt om een draaikiepraam, vaste vleugel of vast paneel te kopen? Alles is mogelijk met deze kozijnen configurator om kozijn op maat maken. Vervolgens is het van belang om aan te geven welk profiel u wenst en wat de vorm van het kozijn moet worden. Is uw raamkozijn cirkelvormig of juist vierkant? Ook kunt u bepalen welke kleur u wenst voor het kozijn.

Hebt u alle stappen doorlopen? Dan duurt het niet lang meer voordat Directeenkozijn.nl uw kozijn op maat heeft samengesteld en bij u voor de deur staat. Door onze goede service en hoge kwaliteit van de kozijnen weten wij onze klanten zeer tevreden te stellen met hun investering. De ramen hebben een hoge isolatiegraad, waardoor uw energierekening laag blijft en de investering dus zeker tot zijn recht komt. 

https://directeenkozijn.nl/
3eGolf.nl