3EGolf
Image default
Winkelen

Deze jurk past perfect bij jouw figuur

Elk lichaam is anders en elk lichaam heeft andere vormen. Waar de ene persoon een hele smalle taille heeft en erg brede heupen, heeft de ander juist bijna geen verschil tussen de taille- en heupomvang. Wat je vormen of maten ook zijn, elk lichaam is prachtig en mag er zijn. Bij elk lichaamstype is er wel een bepaalde jurk die jouw vormen mooi accentueert. Vooral als je gaat trouwen wil je er goed uitzien in je jurk. Welke jurk past bij welk lichaamstype?

Appelfiguur

Als je lichaam een appelfiguur heeft, zijn je schouders even breed als je heupen. De taille is iets smaller, maar er zit niet veel verschil in. Omdat je taille het smalste punt is in je lichaam, wil je daar de focus op hebben. Een a-lijn trouwjurk past daar perfect bij. Een a-lijn jurk zit aansluitend aan de taille en loopt vanaf de heup heel geleidelijk uit naar buiten. Zo leg je de nadruk op de taille, wat het smalste punt is in het lichaam. Mensen met een appelfiguur hebben vaak lange en slanke benen. Om die te benadrukken, is het het mooist om een jurkje te dragen die boven de knie valt. Zo kunnen die mooie benen gezien worden.

Peerfiguur

Met een peerfiguur zijn je schouders smaller dan je heupen. Vaak heb je brede heupen en volle billen. Om de aandacht van je vollere heupen en benen af te leiden, leg je de nadruk op je smalle bovenkant. Wanneer je een riempje om je smalle taille doet, benadruk je deze. Ook kan het helpen om een jurk met een opvallende halslijn te dragen of om een grote opvallende print aan te trekken. Op die manier leg je de focus op je bovenkant en kijkt men minder naar je vollere onderkant. 

Voor elk lichaam is er wat wils te krijgen. Het is belangrijk dat je draagt waar je je goed in voelt. Heb je geen enkele moeite om je volle heupen te laten zien? Laat ze dan ook vooral zien! Wees trots op je lichaam, ongeacht welke vormen en maten het heeft.

 

3eGolf.nl