3EGolf
Image default
Meubels

Deze zaak heeft een breed aanbod aan Hästens bedden

Voor bedden van topkwaliteit bekijkt u het aanbod van Hästens bij Fidder Slapen in Woerden. Dit luxueuze merk vervaardigt bedden van natuurlijke materialen. Als u een nieuw pocketveermatras wilt, kunt u ook bij deze zaak in de buurt van Utrecht terecht. U heeft de keuze uit doordachte ontwerpen van verschillende vooraanstaande merken uit Nederland en uit het buitenland. Gun uzelf optimale nachtrust en koop uw bed of matras bij deze specialisten.

Voor de beste nachtrust kiest u een model van deze professionals

Als u het gebruik van 100% natuurlijke materialen en een strak design kunt waarderen, zijn de prachtige bedden van Hästens iets voor u. Dit Zweedse merk gebruikt onder andere katoen, wol en paardenhaar om ongekend comfortabele bedden te vervaardigen. De Hästens Eala is een luchtig model, waardoor uw bed altijd fris is. Het unieke veersysteem van de Hästens Maranga zorgt dan weer voor optimale ondersteuning. Deze experts horen graag waar uw voorkeuren liggen, zodat zij u naar het perfecte model kunnen begeleiden.

Ook voor een pocketveermatras gaat u naar deze zaak

In een pocketveermatras zit iedere veer in een eigen ‘pocket’, waardoor u het metaal niet voelt en de veren elkaar niet raken. Bij deze speciaalzaak in de omgeving van Utrecht vindt u een luxe pocketveermatras. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende merken. Zo verkopen ze bijvoorbeeld modellen van het Nederlandse merk Pullman. Als u geen voorkeur heeft voor een specifiek merk, bent u zeker welkom om verschillende matrassen uit te proberen. Zo vindt u onder begeleiding van een slaapexpert zeker het matras wat het lekkerste ligt voor optimale nachtrust.

Ga proefliggen in de showroom van deze winkel

Als u de Hästens bedden graag wilt uitproberen, nodigen de experts van Fidder Slapen u graag uit om een afspraak te maken bij de showroom in Woerden. Doordat u alle verschillende modellen te zien krijgt, doet u direct inspiratie op voor uw eigen bed. U kunt bij deze zaak nabij Utrecht ook een pocketveermatras uitkiezen voor optimale ondersteuning. Plan dus snel een afspraak in.

 

3eGolf.nl