3EGolf
Image default
Bedrijven

Distritech: dé partner voor alles wat met hotmelt apparatuur te maken heeft

Professionele en kwaliteitsvolle Nordson hot melt units

Wat is hotmelt

Heel wat bedrijven maken gebruik van hotmelt apparatuur. Hotmelt is een speciale soort lijm die erg snel kleeft. Hotmelt wordt, zoals de naam al doet vermoeden, op een zeer hoge temperatuur aangebracht. Eenmaal de lijm is aangebracht, daalt de temperatuur erg snel. Dit zorgt ervoor dat de lijm snel kleeft en dat er zo goed als geen droogtijd is. Deze voordelen vormen dan ook de basis van de populariteit van hotmelt.

Kwaliteitsvolle Nordson hot melt apparatuur

V.D.L. Distritech is de aangewezen partner als het om hotmelt apparatuur gaat. Ze beschikken over een zeer uitgebreid assortiment aan units van verschillende merken. Vooral de Nordson hot melt unit is erg populair. De Nordson hot melt unit is professionele hotmelt apparatuur van de hoogste kwaliteit. Hun standaard units kunnen voor verschillende toepassingen gebruikt worden, waardoor ze erg populair zijn en enorm veel gebruikt worden.

Nordson service en onderhoud

V.D.L. Distritech zorgt niet alleen voor de verkoop van de hoogstaande Nordson producten, ook alle Nordson service en onderhoud nemen ze voor hun rekening. Ze beschikken namelijk over al het nodige materiaal om een volledige Nordson service te garanderen. U kan dan ook zowel voor het onderhoud als voor een revisie bij hen terecht. Elke defect of storing wordt snel de wereld uit geholpen, zodat uw productie op geen enkel moment stil komt te staan!

Kwaliteit en service

Voor de aankoop, service, reiniging of onderhoud van uw hotmelt apparatuur moet u bij V.D.L. Distritech zijn. Deze specialist in lijmsystemen beschikt namelijk over het beste materiaal en zorgt bovendien voor een volledige service. Ze werken enkel met de beste merken samen, waardoor kwaliteit dan ook op elk moment centraal staat!

3eGolf.nl