3EGolf
Image default
Toerisme

Door een rondreis door Italië of Spanje te maken gaat u een onvergetelijk avontuur tegemoet

Rondreizen is ideaal wanneer u een land goed wilt leren kennen. Bezoek verschillende plekken en doe zoveel mogelijk ervaringen op. Vámonos Travels laat u graag de meest bijzondere plekken zien tijdens uw individuele reis door uw favoriete land. Uiteraard is het mogelijk om naar de andere kant van de wereld te vliegen, maar waarom blijft u niet gewoon in Europa? In landen zoals Spanje en Italië zijn er volop bezienswaardigheden en prachtige plaatsen die zeker het bezoeken waard zijn tijdens een rondreis.

Sicilië en Andalusië: ideaal voor een rondreis

Maak een rondreis door Italië en ontdek het prachtige eiland Sicilië. Hier vindt u indrukwekkende vulkanen, mooie stranden en maakt u kennis met de rijke geschiedenis van het eiland. Bezoek tijdens uw rondreis door dit eiland in Italië het schitterend gelegen stadje Taormina, met op de achtergrond de vulkaan Etna. Daarnaast is een bezoek aan de sfeervolle stad Agrigento ook zeker de moeite waard. Hier vindt u een mooi middeleeuws centrum met Arabische en Normandische invloeden. Kiest u voor een rondreis door Spanje, dan is Andalusië een prachtige omgeving om te ontdekken. Andalusië is een van de zeventien autonome regio’s van Spanje. Hier vindt u bruisende steden als Malaga en Sevilla, maar ook een prachtig binnenland met vele hoogtepunten wat betreft de Moorse bouwkunst.

Schakel deze partij in om uw reis samen te stellen

Vámonos Travels organiseert al sinds 1991 individuele rondreizen door de allermooiste landen ter wereld. Vámonos betekent in het Spaans “Laten we gaan” en dit is precies wat zij u willen voorstellen. Maak een onvergetelijke rondreis door Spanje of Italië en ontdek al het moois dat deze landen te bieden hebben. Bekijk de voorbeeldreizen en stel aan de hand daarvan uw droomreis samen. Bij Vámonos Travels inventariseren ze graag uw wensen om aan de hand daarvan uw reis op maat samen te stellen!

Gerelateerde artikelen

Kies voor een prachtige groepsaccommodatie in de omgeving van Nijmegen

Het belang van een reisverzekering vergelijken (China en Kameroen)

Overijssel, de ideale stedentrip

3eGolf.nl