3EGolf
Image default
Toerisme

Op vakantie in Frankrijk? In deze landschappen maak je de meest prachtige foto’s!

De zomervakantie staat alweer bijna voor de deur, dat betekent dat veel Nederlanders de koffers alvast klaar hebben staan om erop uit te gaan. Frankrijk is hierin de meest populaire bestemming. Jaarlijks gaan er 1,3 miljoen Nederlanders op vakantie. Om ervoor te zorgen dat je niet thuis komt met cliche verhalen én foto’s staan er in deze blog twee prachtige locaties, waar je iedereen jaloers mee zult maken!

 

De Franse Rivièra  – Eze

Deze prachtige kustregio gelegen aan de Middellandse Zee wordt ook wel de Cote d’Azur genoemd. Het is een ontzettende populaire vakantie bestemming voor veel Europeanen. De zonovergoten stranden, glamoureuze resorts en de bruisende steden zoals Nice en Saint-Tropez trekken logischerwijs de aandacht. Maar voor een echt avontuur kun je beter een stukje landelijker gaan.

Bezoek bijvoorbeeld Eze, een middeleeuws dorp dat midden op een heuveltop ligt, ongeveer 430 meter boven de zeespiegel. Hierdoor krijg je een adembenemend beeld van de volledige kustlijn. Wil je het perfecte plaatje schieten? Dan moet je in Eze zeker langs Jardin Exotique gaan, dat is een geweldige botanische tuin gelegen op de heuvel. In deze tuin bevinden zich ontzettend veel exotische planten, en daarnaast heb je ook vanaf hier prachtig uitzicht op de Middellandse Zee.

 

Loire-Vallei

Ben je geen groot liefhebber van de brandende zon aan de kustlijn? Dat is geen enkel probleem. Je kunt namelijk een prachtige vakantie hebben in de Franse departement Rhone-et-Loire. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Loire-Vallei. Tijdens deze vakantie zul je terug in de tijd gaan, aangezien je ontzettend veel prachtige kastelen zult gaan ontdekken.

Sinds het jaar 2000 is overigens het volledige gebied opgenomen in de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Mede hierdoor wordt er dagelijks onderhoud gepleegd aan de eeuwenoude kastelen, waardoor je er smaakmakende foto’s van kunt maken. Bezoek absoluut Château de Chambord, Château de Chenonceau en Château de Villandry.

 

Hoogste kwaliteit foto’s

Nadat je geweldige foto’s hebt gemaakt in de adembenemde locaties in Frankrijk is het natuurlijk wel belangrijk om de foto’s goed te kunnen bewaren én met de hoogste kwaliteit te laten afdrukken. Hiervoor zijn er enkele opties, zoals bijvoorbeeld http://www.fotoboeken.nl/fotoalbum-maken/. Hierna kun je aan iedereen laten zien, wat voor een geweldige vakantie je hebt gehad.

https://www.fotoboeken.nl/fotoalbum-maken/
3eGolf.nl