3EGolf
Image default
Tuin en buitenleven

Douglas tuinhuis, de voordelen op een rijtje!

Extra ruimte nodig om je fietsen in te stallen? Een extra zithoek creëren, voor in de achtertuin? Of eindelijk eens al die losse tuingereedschappen ergens kwijt kunnen? Als je hier geen overdekte ruimte voor hebt, wordt het nogal lastig. Een complete schuur laten bouwen is al snel een prijzige onderneming. Wil je snel, duurzaam en kostenefficiënt extra ruimte creëren? Dan is een Douglas tuinhuis de optie voor jou! Lees vooral verder, dan zetten wij alle voordelen voor jou op een rijtje!

 

Extra ruimte nodig?

Het is natuurlijk niet gewenst om al je tuinspullen buiten rond te hebben slingeren. Dit maakt je tuin namelijk snel rommelig. Bovendien kunnen losliggende spullen gemakkelijk gestolen worden. Niet handig als je kort weg bent of op vakantie gaat. Met een Douglas tuinhuis kun jij gemakkelijk al je spullen opbergen in een afgesloten ruimte. Natuurlijk hoef je er niet alleen je tuinspullen in kwijt, je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een extra koel- of vrieskast te plaatsen of er je motor in te stallen.

 

Ga voor extra groot

Naast enkel een tuinhuis heb je ook de mogelijkheid om een tuinhuis met overkapping te plaatsen. Dit is een tuinhuis en overkapping in één. Je hebt er dus dubbel zoveel plezier van. Met de overkapping ontstaat de mogelijkheid om een lounge set te creëren, waar je met goed of slecht weer heerlijk kunt vertoeven. Heb je kussens die wilt beschermen tegen de elementen? Dan berg je die vervolgens eenvoudig op in het tuinhuis naast de overkapping. Een tuinhuis met overkapping biedt dus extra mogelijkheden.

 

Waarom Douglashout?

Douglashout heeft meerdere voordelen ten opzichte van andere soorten hout. Het ziet er niet enkel goed uit, maar is super degelijk en duurzaam. Het hout is bestemd tegen vrijwel alle weersomstandigheden. Het maakt niet uit hoe groot de hagelstenen worden of hoe heet de zon is die erop staat, Douglashout kan er wel tegen. Daarnaast is het hout makkelijk te werken, als dit al nodig is. Begint jouw tuinhuis of overkapping nu toch wel een beetje vies te worden? Geen zorgen! Douglashout kan eenvoudig met een hogedrukspuit schoongemaakt worden.

 

Dat beetje extra voor in je tuin

Een overkapping of tuinhuis van Douglashout is er natuurlijk niet alleen voor het praktische gemak dat het oplevert. Het geeft je tuin ook een bijzonder mooie uitstraling. De robuuste vormgeving laat een landelijke look achter in je tuin. Maar dankzij de verschillende opties aan panelen, ramen en deuren kun jij er toch die personal touch aan geven. Het meest ingrijpende verschil is de kleur in panelen waar je gebruik van kunt maken. Uiteraard zijn de panelen beschikbaar in hun natuurlijke houtkleur. Maar wil je wat extra design aan je tuin geven? Dan zijn zwarte panelen helemaal voor jou. Hiermee krijgt jouw tuinhuis of overkapping een moderne uitstraling.

 

Snel en eenvoudig

Een Douglas tuinhuis met of zonder overkapping kan ontzettend snel geplaatst worden. Dit komt doordat ze in verschillende pakketten verkrijgbaar zijn. Met deze pakketten worden alle onderdelen van het tuinhuis in één keer bij jou thuisbezorgd. De levering wordt hierdoor ook een stuk sneller. Het is wel verstandig om een professional in te schakelen voor het plaatsen van het bouwpakket. Deze heeft geruime ervaring met het in elkaar zetten. Zo is het snel klaar!

 

https://tuinartikelenoutlet.nl/content/26-douglas-tuinhuis
3eGolf.nl