3EGolf
Image default
Bedrijven

Dr. Veggie helpt jou naar een gezonder leven!

De groentesappen van Dr. Veggie zijn ideaal in drukke periodes, wanneer je niet altijd even goed voor jezelf zorgt. Het ontbreekt je aan tijd en stelt andere prioriteiten. Het effectieve functioneren neemt af en je voelt je minder energiek. Het advies is dan ook om dagelijks een flesje groentesap te nemen, zodat je verzekerd bent van je dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen. Kom zelf in actie en ga de dag met een glimlach tegemoet!

Wil jij ook gezonde sapjes kopen? We hebben een aantal van de abonnement keuzes op een rijtje gezet voor je. Je kan kiezen voor de Triple box. Dat zijn 3 boxen in 3 maanden. De prijs komt neer op € 3,30 per flesje. Ja hebt maar liefst 24 flesjes naar keuze. De minimale afname is 3 boxen. De bezorgkosten kosten zijn inclusief. Heb je liever meerdere broccoli smoothies en maar 1 van de spinazie, omdat je die minder lekker vindt? Je keuze is flesjes is flexibel aanpasbaar, dus dat is geen probleem!  

De populairste keuze is het pakket met 36 flesjes naar keuze per maand. Dan komt het neer op  € 3,25 per flesje. De minimale afname is 3 boxen. Ook hierbij zijn gen bezorgkosten. En ook hier zijn je keuzes flexibel aanpasbaar.

Wil jij er helemaal voor gaan? Dan kan je het pakket kiezen met 48 flesjes naar keuze. Met dit pakket kom je neer op een prijs van € 3,20 per flesje. De afname is minamaal 3 boxen. En ook hierbij geen bezorgkosten. Flexibel aanpasbaar zijn je keuzes ook weer.

Wij willen alleen werken met verse en eerlijke ingrediënten. Daarom gaan wij zelf wekelijks op pad om voor onze groentesappen de beste groente en fruit in te kopen. Door de producten zelf te zien, te voelen, te ruiken en te proeven weten wij precies wat wij onze klanten kunnen bieden. Wij streven ernaar om onze klanten een gezond en verantwoord product mee te geven, natuurlijke sap te produceren waar wij zelf 110% achter staan en constante kwaliteit te leveren met een eerlijke prijs.

https://drveggie.nl/
3eGolf.nl