3EGolf
Image default
Zakelijke dienstverlening

Het grote voordeel van gebruik van stevige verzenddozen

Als u regelmatig goederen verstuurt dan is het aan te raden om hiervoor stevige verzenddozen te gebruiken. U denkt misschien dat spullen niet kwetsbaar zijn, maar vergis u niet in de manier waarop er soms met zendingen wordt omgesprongen. Dozen waarmee wordt gegooid moeten tegen een stootje kunnen om te voorkomen dat uw pakket beschadigd bij de klant aankomt en u hierover klachten krijgt. Verpak daarom een bestelling altijd in een verzenddoos die ruim genoeg is en voeg hier indien nodig opvulmateriaal aan toe zoals piepschuim of luchtkussens. Dit voorkomt onnodige klachten van uw klanten.

Versturen als brievenbuspakje is een stuk goedkoper

Een brievenbusdoos is ruimer dan u denkt. U kunt er diverse artikelen in versturen en daarmee aanzienlijk op de kosten van verzending besparen. Een brievenbusdoos is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, maar voldoet in alle gevallen aan de eisen die PostNL hieraan stelt. De meeste brievenbussen in Nederland zijn groot genoeg om deze dozen doorheen te kunnen laten glijden. De ontvanger moet er altijd voor zorgen dat zijn brievenbus aan de eisen van PostNL voldoet, ook qua minimale afmetingen. Uw brievenbusdoos wordt bezorgd door de postbode en een belangrijk voordeel is dat de klant hier niet voor thuis hoeft te blijven.

Flexibel verzenden met een ruim assortiment verpakkingsmateriaal

Als u regelmatig goederen verstuurt is het handig om verzenddozen in verschillende formaten op voorraad te hebben. U bestelt ze eenvoudig online bij Twinpack. Maak uw keuze uit het ruime assortiment en geef aan hoeveel stuks u nodig heeft. U kunt de dozen ook laten voorzien van uw logo of bedrijfsnaam voor snelle herkenning en het duidelijk uitdragen van uw merknaam. Voor advies kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice. Zij adviseren u graag welke maat en soort verzenddozen in uw geval het meest passend is.

3eGolf.nl