3EGolf
Image default
Vakantie

Drie bezienswaardigheden in Nederland

De bezienswaardigheden in Nederland variëren enorm. Je hebt er historische dorpen, prachtige natuurgebieden, maar ook stukken zee. Er is voor ieder wat wils en dat hoef je niet ver van huis te zoeken. Ga jij vogels spotten op de Waddeneilanden of kies jij ervoor om klompen te gaan maken in een typisch Nederlands dorp? In dit artikel ga drie bezienswaardigheden bespreken

DE prachtige natuur van Schiermonnikoog

Bossen en duinen vol met prachtige bloemen, een strand, wadplaten en uitgestrekte polders. Schiermonnikoog is een nationaal park. Dit heeft het te danken omdat het eiland zo weinig inwoners kent. Ruimte en rust staat op Schiermonnikoog centraal.

De Veluwe

Ook de Hoge Veluwe is een Nationaal Park. Je hebt er een grote variatie aan natuur en dit maakt het daarom ook een van de mooiste plekken van heel Nederland. Je kunt kiezen om er uren te gaan wandelen of je pakt er een gratis fiets om door de Nederlandse natuur te gaan fietsen. Je kunt hier een hele dag om krijgen door de 5.500 hectare aan grond. De natuur varieert van stukken bos tot zandplateaus. Naar mijn mening is dit de mooiste plek van Nederland.

Dagje Maastricht

In Maastricht kun je kiezen voor een dagje stad of het opzoeken van de natuur. Veel mensen komen naar Maastricht om te shoppen en erna ergens te gaan borrelen op een terras. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een wandeling te gaan maken bij de ENCI-groeven. Of wat dacht je van het Vrijthof in Maastricht. Dit is een van de mooiste pleinen in Nederland. Als je er bent, vergeet je even dat je in Nederland bent.

Haal je auto maar uit de garage of sluit een private lease af en ga eens op pad binnen Nederland. Kijk eens op internet of kies een van deze bezienswaardigheden.

3eGolf.nl