3EGolf
Image default
Vakantie

Tips voor een ultiem vriendinnenweekend in Nederland

Er is niets gezelliger dan er even tussenuit gaan met je allerbeste vriendinnen. Samen shoppen, drankjes drinken, hapjes eten, urenlang kletsen en lachen en vooral samen nieuwe herinneringen maken. Heb je inspiratie nodig over waar je geen kan tijdens een vriendinnenweekend in Nederland? Of zoek je naar inspiratie voor activiteiten? Lees dan deze blog!

Shoppen met vriendinnen

Tijdens een vriendinnenweekend mag shoppen uiteraard niet ontbreken. En dat doe je natuurlijk het liefst in een stad met een groot aantal winkels. De perfecte stad hiervoor is Maastricht. Deze gezellige en bourgondische stad heeft voor ieder budget en iedere stijl wel leuke winkels. Van luxe boetieks tot eigentijdse zaken met creatieve ondernemers, Maastricht heeft het allemaal. Extra leuk: in de winter staat hier een grote kerstmarkt met allerlei leuke kerstkraampjes. Dit maakt jouw vriendinnenweekend compleet!

Shoppen jullie liever designer merken? Dan is het leuk om tijdens je vriendinnenweekend in Nederland een bezoekje te brengen aan Designer Outlet Roermond of Batavia Stad in Lelystad. Hier kan je alle bekende merken shoppen met kortingen tot wel 70%. Hier vind je merken van Gucci tot Versace, maar ook merken zoals Nike en Hunkemoller.

Welness vriendinnen weekend

Even ontsnappen aan alle drukte van het dagelijkse leven? Dan is een weekendje welness de ultieme activiteit voor tijdens jullie vriendinnen weekend. Begin de dag met een uitgebreid ontbijt. Ga daarna heerlijk chillen in de sauna of neem een lekkere massage en klets ondertussen bij met je vriendinnen.

Breng een bezoekje aan Thermae 2000 in Valkenburg voor een klein beetje vakantiegevoel in eigen land. Dit welness hotel vind je al op enkele minuten van het centrum van Valkenburg. Ook kun je een bezoekje brengen aan Welnessboot Mill. Deze welnessboot is een jacht met alle welness faciliteiten. Deze welnessboot heeft ook een restaurant en een lounge waar je na je heerlijek massage of behandeling heerlijk kunt tafelen met je vriendinnen.

Weekend feesten tijdens vriendinnenweekend

Wat maakt het ultieme vriendinnenweekend nu echt compleet? Precies, een avondje de dansvloer op gaan met je vriendinnen! Plan overdag enkele bezoekjes in, slenter lekker door de straten en duik ’s avonds leuke kroegjes of discotheken in. Gaan jullie voor een grote discotheek als Club Air in Amsterdam? Of kiezen jullie toch liever voor een avondje meezingen in een apres-ski bar? Wat jullie voorkeur ook is, een avond stappen met vriendinnen is de perfecte invulling van een vriendinnenweekend in eigen land!

Hotel vriendinnenweekend

Hoewel je tijdens het plannen van je vriendinnenweekend vaak al snel aan een groepsaccomodatie denkt, kan het ook heel leuk zijn om een hotelovernachting in de stad te boeken. Dit is de perfecte manier om je tussen alle activiteiten door even terug te trekken, alleen of met je kamergenoot. Bovendien kun je bijna altijd aangeven dat je de kamers die je boekt langs elkaar of op dezelfde verdieping wil boeken.

Er zijn oneindig veel mogelijkheden voor je vriendinnenweekend in Nederland. Welk uitje ga jij met je vriendinnen plannen?

3eGolf.nl