3EGolf
Image default
Woning en Tuin

Drie voordelen van LED bouwlampen

Het gebruiken van bouwlampen is nodig om te kunnen werken in het donker of waar extra licht nodig is. Om wat duurzamer te werk te gaan kun je je halogeenlampen of gloeilampen vervangen door bouwlampen met LED licht. In dit artikel lees je alles over de voordelen die het heeft om gebruik te maken van LED bouwlampen. Voor een actueel aanbod van LED bouwlampen kun je eens kijken op https://www.lightexpert.nl/led-bouwlamp/. Lees snel verder voor alvast drie voordelen van LED bouwlampen.

1. Geld besparen met LED lampen

Door het gebruik van LED lampen kun je een hoop geld besparen. Met een LED bouwlamp kun je wel tot 90% besparen ten opzichte van een gewone bouwlamp. Daarnaast is de levensduur van een LED lamp een stuk langer dan een gewone. Een LED bouwlamp kan wel tot 20 jaar meegaan.

2. Goede warmteafvoer

Naast een goed rendement is het ook belangrijk dat een bouwlamp een goede warmteafvoer heeft. De lampen van Lightexpert zijn gemaakt van aluminium en bevatten koelribben waardoor de warmte weggevoerd wordt. Dit draagt bij aan de levensduur van de lamp. Ook is het zo dat een LED lamp minder restwarmte heeft dan bijvoorbeeld een gloeilamp. Ook dit zal de levensduur van de lamp positief beïnvloeden.

3. Mooie designs en kleuren voor alle toepassingen

De LED bouwlampen van Lightexpert hebben mooie designs en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren licht. Je kunt er terecht voor zowel koel licht als natuurlijk licht. Zo kun je lampen kiezen voor allerlei toepassingen. Daarnaast zijn de lampen erg sterk en kunnen ze tegen een stootje. Dat is natuurlijk erg belangrijk voor bouwlampen. Ook zijn de lampen te bevestigen op een statief zodat je ook op hoogte kunt werken. Kijk snel op de website voor het hele aanbod.

3eGolf.nl