3EGolf
Image default
Bedrijven

Een bevlogen team van verloskundigen

Deze verloskundigenpraktijk luistert goed naar uw wensen en behoeften. Verloskundigenpraktijk Otis is een praktijk die in Den Haag, Delft, Rijswijk en andere gemeenten actief is en die u met veel zorg en aandacht begeleidt en voorbereidt op de bevalling. Ook kunt u informatie verwachten over zaken als gezondheid en pijnstilling. Deze praktijk heeft als doel de voorbereiding op de geboorte van uw kindje goed te laten verlopen en u prettig en professioneel te ondersteunen bij de bevalling en tijdens de kraamperiode.

Verloskundige in Den Haag en omstreken

De ervaren verloskundigen die deze verloskundigenpraktijk Den Haag leiden zijn niet alleen specialisten in hun vak, maar besteden ook veel aandacht aan uw persoonlijke behoeften. Het toegewijde team kan bijvoorbeeld alle vragen over een goede leefstijl en supplementen beantwoorden. Bent u onzeker over de bevalling of heeft u angst, dan nemen de verloskundigen Marjet Oostveen, Myriam van de Pas, Veronique Reitz en Lianne Smit uw zorgen zoveel mogelijk weg. Ook als u een verloskundige Delft nodig heeft, dan staat het team graag klaar voor alle controles en hulp bij en na de bevalling.

Praktijk met vijf spreekuurlocaties

De voorbereiding op de komst van een kindje en de bevalling zijn een unieke ervaring. Zoekt u een goede verloskundige praktijk Rijswijk, dan zorgen Marjet, Myriam, Veronique en Lianne er met veel deskundigheid en passie voor hun vak voor dat u de beste zorg voor moeder en kind krijgt. Met vijf spreekuurlocaties is de praktijk altijd goed bereikbaar. Na de intake volgen de gebruikelijke vervolgcontroles en onderzoeken en u ontvangt uiteraard snel hulp als er tussendoor iets bijzonders aan de hand is.

Verloskundigenpraktijk Otis is aangesloten bij de beroepsorganisatie KNOV en bij het Kwaliteitsregister Verloskundigen. De bekwame verloskundigen uit deze Haagse praktijk vinden werken aan kwaliteit belangrijk en brengen graag samen met de ouders in kaart wat de wensen en mogelijkheden zijn!

https://verloskundigenpraktijkotis.nl/
3eGolf.nl