3EGolf
Image default
Woning en Tuin

Pallets wat kan ik ermee in huis?

Het nieuwste van het nieuwste op het gebied van wonen is pallethout. Zowel binnen als buitenhuis zet deze trend. Een groot verschil met vroeger is dat pallets niet alleen maar worden gebruikt voor het vervoeren van goederen.  Vandaag de dag zijn onderdelen of zelfs hele pallets terug te vinden in de woonkamer als: bijzettafel, klok, bank, stoel of boekenkast. In de eetkamer zijn pallets terug te vinden in de eettafel en wederom de stoelen. In slaapkamer ziet men pallethout terugkomen in het bed, het bureau en de kapstok.

In de tuin is deze beweging ook te zien. De plantenbakken (in vele verschillende kleuren en formaten), schuttingen en moestuintjes worden steeds vaker gemaakt van pallets. Wie erg handig is met handwerktuig kan een hangmat of schommel maken van pallethout.

 

 

Voor deze vraag worden een aantal reden gegeven:

Help me de aarde te verbeteren!

Een eerste reden is dat men in de hele wereld bezig is met de wereld. Men probeert steeds meer om de gevolgen van klimaatverandering te reduceren. Dit gebeurt via verschillende opties. Een optie is via het verlengen van de levensduur van een goed. Door een goed bijvoorbeeld na verwerking opnieuw te hergebruiken en door te verhandelen aan een speler op een andere markt. Voor deze nieuwe markt vervuld het goed een nieuwe oplossing voor een probleem. Voor de pallet geldt dat een pallet die in zijn eerste leven fungeerde als transportonderdeel bij een groothandel, in een later leven gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld een pallet bed of een plantenbak. Door het geven van een extra leven bespaart men een groot aantal bomen die niet hoeven te worden gekapt. In deze bomen bevinden zich dieren en insecten die hierdoor ook beschermd blijven. Door de aanschaf van meubels die gemaakt zijn van pallethout draagt ook u een steentje bij aan onze planeet. U bespaart namelijk hout wat voor een nieuw tuin set zouden moeten worden gekapt.

Hout en Staal

Een tweede reden is dat industrieel de rage is van het woningjaar 2019 . Men kiest nu voor de inrichting voor hout en staal in plaats van kleurrijke meubels. Men wil terug naar de periode van de industrialisatie. De trend is overgewaaid vanuit Noord-Amerika. Door een stijging van de industriële gebouwen daar, besloot men deze in te zetten voor woningen. Men heeft hier de industriële onderdelen van de gebouwen behouden en aan de hand van deze onderdelen het pand ingericht.

 

https://www.palletdeal.nl/product-categorie/pallet-meubels/pallet-bed/

Gerelateerde artikelen

Al honderden klanten deden beroep op deze badkamerspecialist uit Antwerpen. Ben jij de volgende?

Een goed orthopedisch kussen

Unieke patronen met klinkers voor exclusieve tuinbestrating

3eGolf.nl