3EGolf
Image default
Vakantie

Een camping midden in de natuur nabij Apeldoorn

Wilt u er even tussenuit met uw gezin, uw partner of alleen? Bezoek dan eens de camping in de buurt van Apeldoorn. Als u een echte natuurliefhebber bent, zit u hier goed. Camping de Helfterkamp is omringd door natuur en een camping, agrarisch bedrijf en kinderboerderij ineen. Ook de kinderen vermaken zich uitstekend op deze gezellige camping! Op de camping voelt jong en oud zich veilig en dat is precies wat deze camping voor ogen heeft. U vindt veel velden met een eigen speeltuintje. Buiten de schoolvakantie is het perfect voor natuurliefhebbers. Geniet van de wandel- en fietsroutes en ontdek de uitgestrekte heidevelden, oeroude bossen en gezellige dorpjes op de Veluwe.

Uitstekende faciliteiten op de camping in de buurt van Apeldoorn

Verblijft u op de camping in de buurt van Apeldoorn? Dan maakt u gebruik van allerlei faciliteiten. Zo zijn de sanitaire voorzieningen modern en verwarmd met vloerverwarming. Zowel in het voor- als najaar is het hier lekker warm! Daarnaast zijn er altijd voldoende was-, douche- en toiletcabines. Zelfs in de drukke maanden hoeft u niet de wachten. Op de camping bevindt zich een kampwinkel, waar u terechtkunt voor vers brood, fietsverhuur, informatie over de omgeving en lekkere ijsjes. In de recreatieschuur speelt u tafeltennis, een voetbalspel en kunt u poolen, sjoelen en een boekje lezen. In het hoogseizoen zijn er allerlei activiteiten in de schuur.

Reserveer eenvoudig voor de camping dicht bij Apeldoorn

Wilt u zeker zijn van een plekje op de camping in de buurt van Apeldoorn? Reserveer dan direct een plek via de website. Wilt u een plek in de zon? Of gaat uw voorkeur uit naar een schaduwplek? En wilt u op een veld met of zonder speeltoestel verblijven? Er wordt altijd rekening gehouden met uw wensen bij Camping de Helfterkamp. Op de website vult u een reserveringsaanvraag in met uw wensen. De beschikbaarheid en de juiste plek worden bekeken. Indien nodig, nemen ze telefonisch contact met u op of overleggen ze per e-mail. Als laatste ontvangt u een definitieve bevestiging. Eenvoudig, toch?

3eGolf.nl