3EGolf
Image default
Vervoer en transport

Een duurzaam transportbedrijf in Nijmegen

Beck Logistics heeft met haar ruim honderd jaar ervaring op het gebied van transport zich niet alleen ontwikkeld in haar specialiteiten en diensten. Ze is zich ook bewust van haar verantwoordelijkheid richting het milieu. Daarom vindt Beck Logistics het belangrijk om bij te dragen aan zo weinig mogelijk uitstoot van CO2. Dit doet ze door de nieuwste technieken toe te passen op het vervoer, maar ook door haar chauffeurs te instrueren hoe ze moeten rijden om brandstof te besparen en minimale uitstoot te produceren. Een verantwoordelijk transportbedrijf in Nijmegen met een betrouwbaar en specialistisch imago staat hier voor u klaar.

Soorten transport die Beck Logistics als transportbedrijf in Nijmegen kan leveren

Transport is de grootste kracht geweest van dit bedrijf en ze heeft deze kracht dan ook goed ontwikkeld. Zo is Beck Logistics een van de weinige bedrijven die exceptioneel transport mag uitvoeren. Dit komt door de ervaring en kwalificaties die zij hebben. De zorgvuldigheid waarmee zij het transport behandelen, is ook terug te zien in andere soorten transport zoals bij hijsactiviteiten. Er wordt niet alleen gezorgd dat het transport van de kraan in goede banen wordt geleid, maar u kunt ook gekwalificeerde mensen verwachten die geleverd worden door het bedrijf om de kraan te bedienen.

Zowel uw warehouse als transportbedrijf in Nijmegen

De ligging van Beck Logistics wordt ook gebruikt om u te helpen bij het opslaan van uw industriële producten en nog veel meer. Het vervoer hiervan en de opslag kan worden gecombineerd. Het opslaan van de industriële goederen is een specialiteit van het bedrijf, en hiervoor hebben ze speciale opslagplaatsen met bovenloopkranen. U kunt ervoor kiezen een eigen opslagplaats te hebben, maar om een financieel voordeel te krijgen kunt u er ook voor kiezen om deze te delen. De keuze is geheel aan u, overleg is altijd mogelijk.

https://www.becklogistics.com/
3eGolf.nl