3EGolf
Image default
Bedrijven

Een grafsteen bewerken voor een passend afscheid

De grafsteen uitkiezen is een belangrijk moment bij een afscheid. Uw wilt immers een steen die past bij uw dierbare. Daarom is het mogelijk bij TOWA om uw grafsteen zelf te ontwerpen. Hierbij kiest u zelf het materiaal, de afmetingen en de afwerking. Hierbij is het ook mogelijk om te kiezen uit diverse lettertypes en verschillende accessoires. Hierbij is het mogelijk om de grafsteen online te bewerken via de editor. Loopt u vast bij het ontwerpen van de grafsteen? Dan bent u bij deze specialist altijd welkom voor een advies op maat. Zo weet u zeker dat u een gepast afscheid kan verzorgen.

Herdenk uw geliefde op een gepaste wijze door een urn online te kopen

Heeft u net afscheid genomen van een geliefde en wilt u deze bij u thuis op een gepaste manier herdenken? Dan is het mogelijk om online een urn te kopen voor bij u thuis. Bij TOWA vindt u een ruim assortiment aan asbestemmingen. Deze kunnen voorzien worden van een RVS sierstuk of tekstring met een persoonlijke boodschap. Zo kunt u op een persoonlijke wijze uw geliefde thuis herdenken. U bestelt de asdruppel of urne eenvoudig online. Laat de specialisten gerust weten wat uw verwachtingen en wensen zijn.

Kies een persoonlijke tekst als u online een urn gaat kopen

Ook als u van iemand afscheid neemt, blijft de herinnering. Deze herinnering wilt u blijven koesteren. Dit kan door een mooie grafsteen te ontwerpen voor op de begraafplaats of door een urn op maat te laten maken om thuis te herdenken. Dit kan met een glazen asdruppel of urn. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende kleurschakeringen en formaten. Ook is het mogelijk om een persoonlijke tekst toe te voegen. Zo creëert u een resultaat dat voldoet aan al uw verwachtingen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact op met TOWA.

3eGolf.nl