3EGolf
Image default
Sport

Dressuurletters en springbalken haalt u bij specialist met hart voor de paardensport

Organiseert u een paardensportevenement en bent u op zoek naar materiaal, zoals dressuurletters en springbalken? Of zoekt u paardensportproducten voor uw manege? Bekijk dan het assortiment van Heritage Products. Van grand-prix dressuurringen tot hindernissen en van moderne omheiningen tot volledige pistes: dankzij het veelzijdige aanbod vindt u ongetwijfeld de producten die u zoekt. Doordat springbalken en dressuurletters verantwoord zijn voor de ruiter en het paard, weet u zeker dat u zorgeloos geniet van uw favoriete sport. Bovendien zijn de producten perfect met elkaar te combineren en zijn ze onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Waar wacht u nog op?

Dressuurletters zijn verkrijgbaar in verschillende sets

Zoals u weet kiest u uw gewenste dressuurletters op basis van de soort piste die u wilt aanleggen. Deze piste kan na verloop van tijd veranderen, waardoor het fijn is als u bij hetzelfde bedrijf terechtkunt voor meerdere soorten dressuurletters. U kunt kiezen uit letters voor het aanleggen van een kegelpiste of een piste met een hoge omheining. Het is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat.

Voor een mooi wedstrijdparcours kiest u goede springbalken

Bij de organisatie van een springparcours hoort natuurlijk goed materiaal. Niet alleen voor de veiligheid, maar ook omdat het er een stuk representatiever uitziet. Springen blijft immers een toeschouwersport, nietwaar? Bij Heritage Products vindt u uiterst duurzame springbalken. Zo biedt deze specialist standaardhindernisbalken en op maat gemaakte hindernisbalken, maar ook kunststof hanghekken, onderhekken en planken om de hindernis compleet te maken zijn in het aanbod opgenomen.  

Hoe bestelt u uw dressuurletters en springbalken?

U bestelt de producten van Heritage Products via een officiële dealer bij u in de buurt. Dat is erg makkelijk voor u, omdat u nooit lang hoeft te wachten op de levering. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen over een van de producten voor de paardensport? Neem dan gerust contact met hen op.

3eGolf.nl