3EGolf
Image default
Toerisme

Met je tentje in Twente

Er zijn van die woorden die voor iedereen iets anders kunnen betekenen. “Kamperen” is zo een woord. De een denkt bij “kamperen” aan een lichtgewicht tentje in het bos. Voor een ander staat “kamperen” gelijk aan een ruime bungalowtent op een grote camping met animatieprogramma.

Wat voor de een gelijk staat aan puur genieten, is voor de ander een nachtmerrie. Want als je er een weekendje  met je geliefde op uit wilt, zit je niet te wachten op een bende joelende kinderen die door het animatieteam maar met moeite in bedwang wordt gehouden. Dan wil je rust, ruimte, privacy en een kampvuurtje. Maar als je juist met je gezin op pad wilt, dan heb je een camping nodig waar de kinderen vrij kunnen rausen en lekker bezig gehouden worden. Want als de kinderen het leuk hebben, dan hebben jullie het ook leuk.

Gelukkig heb je een enorme keuze aan campings in Twente, zodat iedereen op zijn eigen manier kan genieten van het vele goede dat Twente te bieden heeft.

Voor de natuurliefhebber

De echte natuurliefhebber kiest natuurlijk een van de vele natuur- of landgoedcamping. Bij Camping Het Meuleman of Camping Olde Kottink staat alles in het kader van natuurbeleving. Hier draait het om zwemmen in de privévijver en eindeloze fiets-, wandel- en kanotochten door heidevelden en over kleine riviertjes.

Met het hele gezin

Grotere campings bieden ruime staplaatsen waar je met de bungalowtent of caravan snel je thuisbasis opbouwt. Van hier kunnen de kinderen zich uitleven in de speeltuin en het zwembad. Het animatieteam staat klaar om verveling te voorkomen. Dat geeft jullie even de rust om lekker bij te komen, te genieten van de rust en een goed gesprek.

Voorbeelden van campings die perfect zijn voo r het hele gezin zijn Recreatiepark De Bergvennen, camping de Kattenberg, Monte-Bello en Recreatiepark ’n Kaps.

De hierboven genoemde campings zijn slechts een (willekeurige) greep uit de enorme hoeveelheid campings in Twente. Op www.visittwente.nl vind je nog veel meer campings. Ook tref je daar informatie over de vele plekken in Twente die het bezoeken meer dan waard zijn. Het is tijd voor Twente.

https://www.visittwente.nl/overnachten/campings-twente/
3eGolf.nl