3EGolf
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een grootkeuken onderhoud en meer door een gespecialiseerd bedrijf

Als u werkzaam bent in de horeca weet u hoe belangrijk hygiëne is. Uw medewerkers halen dan ook dagelijks het onderste uit de kan om de keuken schoon te houden. Anderzijds zijn er plaatsen die moeilijk bereikbaar zijn of een specifieke aanpak vereisen. Daarom is het een goed idee om een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf, zoals Valor Services, in te schakelen. Deze specialist zorgt altijd voor een service op maat. Daarbij worden de werkzaamheden altijd uitgevoerd volgens de HCAPP-richtlijnen. Met een grootkeuken onderhoud van Valor Services voldoet uw grootkeuken qua onderhoud en hygiëne altijd aan de wettelijke normen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken bij een volgende voedselinspectie.

Ontdek een gespecialiseerde service voor friteuses

Vermijd risico op brand en slechte geuren in uw omgeving door een jaarlijkse dieptereiniging van uw frituur, bakwand en kanalen te laten uitvoeren. Dit laat u uitvoeren door een ervaren schoonmaakbedrijf zoals Valor Services. Hierbij wordt de hele friteuse aangepakt: onderaan het toestel, achter de filters, de kuipen, etc… eveneens worden de kanalen gereinigd zodat het risico op brand verlaagd wordt en de slechte geuren vermeden worden. Wilt u daarnaast ook slechte geuren neutraliseren? Kies dan voor een Valor ODOR-Box. Hiermee is het mogelijk om kookgeuren door middel van specifiek ontworpen polymeerplaten te neutraliseren. Door de geforceerde luchtstroom laat deze plaat moleculen los die de geuren inkapselen.

Denk aan de luchtkwaliteit in uw bedrijf

De luchtkwaliteit in uw bedrijf is enorm belangrijk. Het is aangetoond dat door slechte luchtkwaliteit mensen gevoeliger worden voor allergieën, hoofdpijn, ziekte en moeheid. Door een optimale luchtkwaliteit te bekomen kunt u deze zaken sterk inperken. Dit levert alleen maar voordelen voor u en uw medewerkers! Kies er daarom voor om een luchtkanaalreiniging te laten uitvoeren door Valor Services.  Dit bedrijf reinigt uw luchtkanalen en luchtgroepen en desinfecteert deze na de reiniging. Hierdoor worden alle negatieve bacteriën en virussen gedood. Maak snel een afspraak voor een luchtkanaalreiniging of grootkeuken onderhoud.

Gerelateerde artikelen

Industrieplaten kopen tegen een aantrekkelijke prijs

Ga in gesprek met een onafhankelijk pensioenadviseur voor een helder toekomstplan

Een inkoopadviesbureau helpt u met contractmanagement

3eGolf.nl