3EGolf
Image default
Haartransplantatie

Een haartransplantatie doe je in Turkije

Je krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk. Daarom zijn veel mensen bewust bezig met hun uiterlijk. Wanneer er haaruitval optreedt, komt dat vaak als een enorme schok. Een weelderige haarbos wordt immers gezien als een teken van jeugdigheid en vitaliteit. Kaalheid past niet in dat plaatje. In het begin kun je de haaruitval nog redelijk maskeren, bijvoorbeeld door het haar anders te kammen of een ander kapsel te nemen. Maar als de haaruitval doorzet, werkt dat niet meer. Wat doe je dan? Sommige mensen (vooral mannen) besluiten om hun hoofd dan maar helemaal kaal te scheren. Vrouwen kiezen vaak voor hairextensions. Maar ook een haartransplantatie is iets waar veel over nagedacht wordt. Maar wat zijn nu de voor- en nadelen?

Voordelen van haartransplantatie

Haartransplantatie heeft een aantal grote voordelen. Het is een permanente oplossing, die een blijvend resultaat oplevert. De moderne FUE-techniek zorgt voor een natuurlijk ogend resultaat en je kunt het haar (na de herstelperiode) gewoon wassen zoals je dat altijd deed. Een haartransplantatie is dus een eenmalige ingreep die je een permanent jonger uiterlijk oplevert. En dat geeft zelfvertrouwen.

Nadelen van haartransplantatie

Helaas zijn er ook een paar nadelen verbonden aan een haartransplantatie. Zo duurt de ingreep zelf enkele uren. Een haartransplantatie is immers een chirurgische operatie. Dat kan –in een klein aantal gevallen- ook complicaties opleveren. Daarom wordt er bij The Private Hair Clinic altijd 10 dagen uitgetrokken voor het hele traject van intake tot nazorg. Het duurt bovendien een aantal maanden (tot wel een jaar) tot het eindresultaat is bereikt. Deze nadelen zijn voor de meeste mensen prima te overzien. Vaak lopen ze echter vast op de kosten. Omdat een haartransplantatie zo lang duurt en het moet worden uitgevoerd door een specialist is het een prijzige ingreep. Afhankelijk van de hoeveelheid te transplanteren haren kunnen de kosten zomaar oplopen tot € 3500 of zelfs € 6000.

Haartransplantatie in Turkije: dezelfde kwaliteit maar stukken goedkoper

Steeds meer Nederlanders laten hun haartransplantatie uitvoeren in Turkije. De reden hiervoor is een oer-Hollandse: in Turkije is en haartransplantatie stukken goedkoper. Deze lagere prijs komt doordat de lonen in Turkije een stuk lager liggen dan bij ons. Tegelijkertijd is de bevolking er goed-opgeleid, waardoor de kwaliteit hetzelfde is. Sterker nog, doordat haartransplantatieklinieken zoals The Private Hairclinics zich volledig toeleggen op haartransplantaties hebben de haartransplantatie-specialisten in Turkije veel meer ervaring en vakkennis.

Met een haartransplantatie van The Private Hair Clinic krijg je een betere kwaliteit voor een lagere prijs. Neem eens contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

https://theprivatehairclinic.nl/
3eGolf.nl