3EGolf
Image default
Woning en Tuin

Een moderne pooltafel van Fusion en het stijlvolle zitsysteem

Het concept van een tafel is pas compleet als de stoelen ook goed erbij passen. Dit geldt ook voor de Fusion pooltafel. Het bijpassende zitmeubilair maakt de look van de eettafel compleet.

De belangrijkste accessoires van de pooltafel

Een moderne pooltafel ziet er pas compleet uit als de bijpassende accessoires aanwezig zijn. Tot de perfecte accessoires behoren niet alleen de juiste verlichting en een passend dressoir, maar ook de bijpassende stoelen. Deze moeten onvoorwaardelijk kunnen worden gebruikt met zowel de eettafel als de pooltafel. Fusion heeft hiervoor de perfecte zitplaats ontwikkeld. Naast een bankje en losse krukjes passen ook de stijlvolle stoelen perfect bij de tafel. De perfecte combinatie van de pooltafel en de passende zitmeubelen leidt tot een harmonieus totaalbeeld in uw woonkamer.

De Fusion stoel – een echt designerstuk

De Fusion stoel werd ontwikkeld als een zogenaamde standaard stoel. Hij is bij uitstek geschikt voor een sobere eettafel die wordt gebruikt in een discrete woonkamer. De Fusion stoel is ontwikkeld door een speciaal team van ontwerpers. De stoel wordt niet alleen gekenmerkt door de hoogste elegantie, maar ook door een moderne stijl. Gemak en comfort staan voorop bij de zitmeubelen van de Fusion collectie. De Fusion stoel wordt ook gekenmerkt door het hoogste comfort. De wit lederen zetels zijn bekleed met een microvezel stof.

Dit draagt bij aan een comfortabel gevoel bij het zitten op de stoel. Bovendien zijn de stoelen dankzij het microvezelleer gemakkelijk schoon te maken. Dit is zeer belangrijk, vooral voor stoelen die aan de eettafel worden gebruikt. De hoogte van de rugleuning is ook opgevuld en wordt aangepast aan de hoogte van de tafel. Wanneer men met het poolen gaan beginnen, kunnen de stoelen gemakkelijk onder de pooltafel worden opgeborgen. Ze passen er perfect onder en nemen heel weinig plaats in. Het ontwerp van de stoelen kan individueel aan het ontwerp van de pooltafel worden aangepast. Het maakt niet uit of voor de pooltafel een metalen frame of een houten frame is gebruikt. In de gevarieerde stoelencollectie vindt u zeker de juiste stoelen die passen bij uw pooltafel.

Een goed uitgebalanceerde combinatie van de afzonderlijke zitmogelijkheden

Steeds meer klanten geven de voorkeur aan een mix van verschillende zitmogelijkheden. De unieke Fusion collectie maakt dit probleemloos mogelijk. Het maakt niet uit welke zitopties met elkaar worden gecombineerd. De multifunctionele bank kan bijvoorbeeld optimaal worden gecombineerd met de witte designstoelen of losse krukjes. Een combinatie van de stoelen en de krukken wordt ook steeds vaker gebruikt. Elke klant is vrij om te kiezen aan welke zitgelegenheid hij of zij de voorkeur geeft. Voor een wat kleinere woonkamer zijn elegante en stijlvolle stoelen meestal meer geschikt. Voor ruime kamers komen de royale banken het best tot hun recht. De klant heeft ook een vrije keuze uit verschillende ontwerpen. Alle zitplaatsen kunnen worden aangepast aan een individueel ontwerp. Dit maakt het totaalbeeld samenhangend en de sfeer harmonieus.

Tenslotte maakt de perfecte verlichting het totaalplaatje compleet. De beslissing hoe u uw Fusion pooltafel en de afzonderlijke accessoires wilt combineren, ligt helemaal bij u. Dit onderscheidt uw pooltafel en de bijbehorende zitmeubelen van andere uitvoeringen en maakt uw pooltafel helemaal uniek. Aarzel niet en kies Fusion om uw eettafel / pooltafel te laten maken!

Gerelateerde artikelen

De hypotheekadviseur van hypotheekadvies Gorinchem biedt hulp

Kies voor charme met een ronde eettafel

De werking van de kozijnen configurator

3eGolf.nl