3EGolf
Image default
Banen en opleidingen

Bestel werkboeken voor rekenen bij deze uitgeverij

Zoekt u een uitgever die een ruim assortiment met lesmateriaal aanbiedt? Bij Educatieve Uitgeverij Kinheim bestelt u eenvoudig en snel online lesmateriaal, zoals werkboeken, voor vakgebieden als rekenen, taal, natuuronderwijs, aardrijkskunde en geschiedenis. Dit oefenmateriaal biedt kinderen een leuke en uitdagende manier van zelfstandig werken te ontwikkelen en is beschikbaar in diverse niveaus. Wilt u graag lesmateriaal bestellen dat additioneel is en verdiepend? De uitgaven van de boeken ondersteunen het leerproces van een kind optimaal en zijn geschikt voor leerlingen van groep 1 tot en met groep 8.

Lesmateriaal voor de onder- en bovenbouw

Of u nu werkboeken zoekt voor leerlingen in de onderbouw of de bovenbouw: voor iedere leerling biedt Educatieve Uitgeverij Kinheim passend lesmateriaal aan. Het lesmateriaal is beschikbaar in diverse niveaus en kan dus worden afgesteld op de leerling. Op de website heeft u toegang tot het gehele assortiment aan lesstof. Of u nu specifiek op zoek bent naar een titel of enkel wat rondsnuffelt: het juiste lesmateriaal is ongetwijfeld binnen handbereik.

Het leren van diverse rekenvaardigheden

Heeft u interesse in de werkboeken voor rekenen? In het lesmateriaal voor het vak rekenen worden zowel de basisvaardigheden van het rekenen als andere vaardigheden besproken, zoals het rekenen met verschillende eenheden. Ook biedt de module leuke, uitdagende opdrachten aan, zoals rekenspellen en -puzzels. Spelenderwijs gaan kinderen aan de slag met cijfers en leren zij de standaardkennis, zoals het leren van tafels, op een uitdagende, actieve manier.

Neem contact op met de medewerkers

Heeft u interesse in aanschaf van hoogwaardig lesmateriaal, zoals werkboeken voor rekenen? U kunt ervoor kiezen een standaard proefpakket te bestellen, maar ook is het samenstellen van uw eigen pakket of zelfs het bestellen van losse uitgaven een optie. Heeft u nog vragen over de producten of de uitgeverij zelf? Dan kunt u natuurlijk contact opnemen met de medewerkers van Educatieve Uitgeverij Kinheim. Zij helpen u graag verder.

https://www.kinheim.com/
3eGolf.nl