3EGolf
Image default
Bedrijven

Een personal trainer die uw hele levensstijl verandert

Een persoonlijk trainingsprogramma

Sporten is gezond. Beweging zorgt er namelijk voor dat uw conditie verbetert, dat uw vetpercentage afneemt en dat u meer spiermassa ontwikkelt. Bovendien zal u zich mentaal ook fitter en sterker voelen. Om er zeker van te zijn dat u uw doelen bereikt, is het aanbevolen een personal trainer in te schakelen. Een personal trainer stelt namelijk een persoonlijk en efficiënt trainingsprogramma op en zorgt ook nog eens voor de nodige motivatie.

Personal trainer Sjoerd Bos

Tegenwoordig zijn steeds meer mensen op zoek naar een gezondere levensstijl. Sjoerd Bos, een professionele personal trainer Alkmaar en personal trainer Heiloo, kiest daarom voor een unieke aanpak. Hij stelt namelijk niet alleen een trainingsprogramma op, hij zorgt ook voor deskundige advies over uw voeding en lifestyle. Sjoerd Bos wil op die manier op lange termijn een positieve invloed op uw levensstijl hebben.

Een unieke werkwijze

Tijdens een eerste gratis kennismakingsgesprek wordt het meteen duidelijk wat Sjoerd Bos voor u kan betekenen. Samen bepalen jullie haalbare doelen en bekijken jullie hoe deze doelen bereikt kunnen worden. Na dit eerste consult zal Sjoerd Bos een individueel plan opstellen, een plan dat jullie samen zullen volgen om de vooropgestelde doelen te bereiken. Bovendien wordt dit schema aangevuld met voedingsadvies, zodat u eenvoudig een gezonde levensstijl kan aannemen.

Verschillende diensten

Sjoerd Bos is een personal trainer Alkmaar en een personal trainer Heiloo die heel wat diverse diensten aanbiedt. Zo zorgt hij niet alleen voor een sportief programma, hij is ook een ervaren expert in voeding en lifestyle coaching. Dankzij de hulp van Sjoerd Bos gaat u gezonder door het leven en voelt u zich op elk moment uitstekend in uw vel!

https://sjoerdbos.com/
3eGolf.nl