3EGolf
Image default
Onderwijs

Een Philips Airfryer kopen

De airfryer is onverminderd populair. Niet alleen snacks kun je afbakken binnen een handomdraai, ook andere voedingswaar is snel te bereiden. Neem bijvoorbeeld afbakbroodjes, deze zijn sneller af te bakken dan in menig elektrische oven.

Airfryer biedt uitkomst

Dankzij de airfryer worden de broodjes in een klein moment snel knapperig. Ook oude broodjes zijn een dag later weer als kakelvers te krijgen. Het werkt eenvoudig: besprenkel de broodjes vluchtig met wat water en schakel de airfryer in op ca. 180 graden. Is de temperatuur juist dan bak je de oude broodjes binnen 2 minuten af als ware zij vers. 

Philips Airfryer

De Philips Airfryer is uitgerust met diverse geavanceerde hete lucht opties, zoals de Rapid air stand, de Turbo Star en de Twin Turbo Star. Door deze technologie wordt de luchtcirculatie minutieus toegepast en levert deze per stand in combinatie met het geschikte product de beste resultaten op. 

Vergelijk de prijs

Voordat u een Philips Airfryer koopt doet u er verstandig aan prijzen en producten te vergelijken. Op internet kunt u gemakkelijk de Philips airfryer vergelijken, voordat u het product daadwerkelijk koopt. Lees reviews na van anderen op betrouwbare websites, zodat u uiteindelijk tot de beste koop komt. 

Let overigens goed op de grootte van het apparaat. Er zijn verschillende volumes verkrijgbaar. Krijgt u vaak eters over de vloer, dan is een groot formaat aan te bevelen. 

https://wonen-interieur.com/
3eGolf.nl