3EGolf
Image default
Banen en opleidingen

Een outplacementbureau helpt stappen in de juiste richting te zetten

Bij twijfels over je huidige werk kan een outplacementbureau je helpen de juiste stappen te nemen. Er is weinig zo vervelend als met tegenzin naar je werk gaan en je afvragen of je wel op de juiste plek zit. Uiteraard kun je deze gevoelens opzij schuiven en hardnekkig doorwerken, maar op de lange termijn helpt dit je niet. Je wilt uiteraard een werkplek waar je je goed voelt en soms vereist dit dat je jezelf de juiste vragen stelt. Loopbaanbegeleiding helpt je in dit proces, zodat jij stappen in de goede richting neemt.

Loopbaanbegeleiding zorgt voor een frisse wind door je carrière

Misschien twijfel je over het concept ‘loopbaanbegeleiding’ en denk je het zelf goed op orde te kunnen krijgen. Je carrière moet je toch prima zelf uit kunnen stippelen? Twijfels en onzekerheden kunnen je vermogen daartoe echter ondermijnen en maken dat je niet vooruit komt. Een buitenstaander kan een frisse wind door je carrière laten waaien, simpelweg door het stellen van de juiste vragen en het begeleiden van het proces. Een outplacementbureau schakelt een coach in die je in een aantal stappen verder helpt. Zo worden er aan de hand van gesprekken en testen doelen gesteld, die in een plan van aanpak worden opgenomen.

Dit is een outplacementbureau dat in veel verschillende behoeften voorziet

Samen met de coach ga je vervolgens aan de slag om deze doelen, vaak al binnen enkele maanden, te bereiken. Carrièrepoort helpt bij het samenbrengen van zoekers en coaches, en doet dit – dankzij het grote netwerk – door het hele land. Op het gebied van loopbaanbegeleiding biedt dit outplacementbureau diverse pakketten, waarbij in verschillende behoeften wordt voorzien. Van verdiepende sessies tot het werken aan vaardigheden en competenties; voor iedereen is er een vorm van begeleiding beschikbaar. Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Op de website zijn ze uitgebreid te vinden, samen met de bijbehorende tarieven.

3eGolf.nl