3EGolf
Image default
Woning en Tuin

Een ruimte vol met stijl

Wie wil dat nu niet, een stijlvol huis. Een inrichting die helemaal past bij dat mooie keukeneiland past waar je zo trost op bent. Echter is het wel ontzettend jammer dat de inrichting voor een stijlvolle stijl zo duur is. Wanneer je een ruimte stijlvol wilt maken moet je vaak al nieuwe meubels aanschaffen of dure accessoires kopen. Dit kan natuurlijk ook iets goedkoper en daar ga ik je bij helpen!

Denk out of the box

Probeer niet altijd binnen de lijntjes te denken, maar probeer eens iets wat je normaal niet zou doen. Wat dacht je van een felle kleur op de muur of een bank met een opvallende kleur. Tenslotte kun je ook kiezen voor een tapijt met een frappant patroon. Deze dingen passen er erg goed bij.

Een stijl die bij je past

Voordat je op internet gaat zoeken naar accessoires en attributen is het verstandig om even na te denken. Vraag je af wat stijlvol nu echt voor jou betekent. Stijlvol is een ontzettend breed begrip en voor iedereen anders. Als je dit hebt gedaan kun je eventueel een moodboard maken met behulp van een stift, lijm, een schaar en woontijdschriften. Plak, knip, schrijf en denk out of the box.

Luxe materialen

Bij een stijlvolle inrichting horen natuurlijk dure en luxe materialen. Wat dacht je van een zwarte leren bank of een bank van echte suède. Bij deze banken moet je er niet van opkijken als deze enkele duizend euro kosten. Kies daarom liever voor een neppe leren of suède bank. Nep leer lijkt bijna net zo echt en is net zo mooi. Kies daarom ook voor fluwelen accessoires. Dit materiaal ziet er erg stijlvol uit en daarnaast is het ook nog eens erg betaalbaar.

Dit waren ze dan, tips om je huis op een goedkope manier in te richten. Doe er je voordeel mee en maak er wat van!

3eGolf.nl