3EGolf
Image default
Tweewielers

Lange afstand elektrische steprit

Dit artikel laat je de recensie zien van de Segway GT1 elektrische step in 2022: een fantasie van een forens.

Onze opwinding voor de Segway GT-serie, een lijn van krachtige steps van Segway, is ongeëvenaard.

Als u het zich kunt veroorloven, is de Segway GT1, onze interessante step, een geweldige optie voor uw transportbehoeften.

De GT2-step is een alternatief voor de GT1 en heeft twee motoren in tegenstelling tot de enkele motor van de GT1.

Segway GT1-specificatie

  • Topsnelheid – 34,5 km/u

  • Bereik – 21,9 mijl

  • Gewicht – 105 lb

  • Motor – 1400W

  • Batterij – 1008 Wh

  • Maximale belasting – 330 lb

Type rem – schijf (hydraulisch) + schijf (hydraulische) De sterke structuur van de GT1 is geschikt voor de meeste rijders, ongeacht het terrein of de wegomstandigheden.

De koppelrijke en krachtige motoren met een piekvermogen van 3000 W kunnen een maximaal berijdersgewicht trekken tot, wat perfect is voor de meeste mensen.

De gewichtscapaciteit wordt aangevuld door het extra grote dek, waardoor rijders hun favoriete rijmethoden kunnen aannemen, ongeacht de voetmaat – zo groot is het gewoon.

Het zal beter worden. De accu heeft ook genoeg energie om zware rijders genoeg kilometers te kunnen maken. Zware rijders kunnen ook profiteren van kracht bij het beklimmen van hellingen, zolang de batterij maar een redelijk energieniveau behoudt.

In tegenstelling tot de meeste andere e-steps, vertraagt de step echter niet, zelfs niet als de batterij op 20% is en nog steeds goede snelheden produceert.

Prestaties

De elektrische steps uit de GT-serie hebben hoge snelheden in een rechte lijn en opwindende prestaties. De GT1-step wordt aangedreven door een hoogwaardige achternaafmotor die 1.400 watt kan produceren.

In slechts 7,5 seconden accelereert de step van 0 tot 50 km/u met een maximale snelheid van 37,3 km/u.

Als het gaat om de GT2-step, zijn de prestatiestatistieken nog indrukwekkender. Elk wiel is uitgerust met een motor van 1.500 watt, waardoor de e-step een opmerkelijke topsnelheid van 43,5 km/u kan bereiken.

Deze verbijsterende kracht vertaalt zich in een bliksemsnelle acceleratie, waarbij de step 30 km/u haalt in 3,9 seconden.

Op de GT2-step regelt de unieke SDTC-technologie (Segway Dynamic Grip Control) het koppel tussen twee motoren om de tractie op gladde oppervlakken te verbeteren, wat resulteert in betere prestaties en veiligheid. GT1 en GT2 hebben klimcapaciteiten van respectievelijk 23 en 30 graden.

Batterij en actieradius

De sterke punten van de GT-serie zijn batterij en actieradius. Krachtige, energiezuinige batterijen met capaciteiten van 1008 en 1512 Wh zijn inbegrepen in de GT1 en GT2 elektrische steps.

De GT1 heeft een actieradius van 70 kilometer dankzij deze moderne, unieke accu’s, terwijl de GT2 een actieradius van 90 kilometer heeft.

Een geavanceerd BMS-systeem met verschillende beschermingsmaatregelen is ook inbegrepen, waardoor de levensduur en veiligheid van de batterijcellen te allen tijde wordt gegarandeerd.

Met de allernieuwste batterijtechnologie kunnen motorrijders zich verheugen op stressvrije lange autoritten en transcontinentale woon-werkverkeer.

Hill Climb

We waarderen hoge prestaties elektrische steps zoals deze omdat ze gemakkelijk te rijden zijn en toch een krachtige duw geven wanneer je het het meest nodig hebt (zoals op die steile heuvels). Heuvel kan worden overwonnen met de GT1, een sterke en snelle eenmotorige step.

We hebben hem door zijn snelheden gehaald op onze standaard 10% helling en 60 meter lange testhelling – en jongen, het is gelukt leveren! Met een gemiddelde snelheid van 24 km/u vanuit stilstand konden we bijna de helft van de geëvalueerde tweemotorige voertuigen overtreffen.

Rijkwaliteit

De rijkwaliteit is vergelijkbaar met de rest van onze topkeuzes. We genieten van de rijkwaliteit van de GT1, zo niet van hem. De GT1 biedt de meest opwindende ritten om verschillende redenen, en ik zal er nu een paar opsommen:

De draaigashendel, die vergelijkbaar is met die gezien op motorfietsen, verbetert de rijervaring. Omdat het eenvoudig genoeg lijkt, zou zelfs iemand zonder eerdere ervaring in staat moeten zijn om snel te leren.

Bovendien heeft het geen dode zone aan het begin van de reis en heeft het een intuïtief ontwerp. U krijgt een snelle reactie van het gaspedaal zonder abrupt te zijn. De acceleratie wordt dan meer merkbaar naarmate je meer snelheid krijgt.

Bouwkwaliteit

Met alle nadruk op esthetiek, moet je je ervan bewust zijn dat dit een prachtig ontworpen step is.

Het lichaam is zo perfect dat het alleen uit een massief blok scootanium kan worden gesneden. Ben je vergeten waar het is op het periodiek systeem? We hebben het voor je.

Segway heeft een stap verder gezet met zijn nieuwste generatie grondmobiliteit. De ingenieurs hielden zich niet in, vooral niet met de duurzame aluminiumlegering van vliegtuigkwaliteit.

De bedrading is goed afgedekt om de motor een zeer professionele uitstraling te geven. Dan is er de geavanceerde software, waarvan het doel meer is dan een gimmick, het werkt echt.

Segway GT1: conclusie van de recensie

Dus, als u overweegt een Segway GT-serie te kopen -GT1-step, ik verzoek u dringend dit te doen. Het is een uitstekend apparaat dat een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt, vooral in vergelijking met vergelijkbare steps met twee motoren op de markt.

De elektrische step is snel, heeft een groot bereik en zit boordevol geavanceerde technologie. Het biedt ook een zeer plezierige rijervaring, vooral op heuvels en off-road paden.

Het enige nadeel is dat het iets duurder is dan je zou verwachten voor een step met één motor, maar we zijn ervan overtuigd dat je niet teleurgesteld zult zijn als je het krijgt. Wil je korting? Overweeg dan te wachten op de elektrische step cyber monday deals.

 

https://nr1elektrischestep.nl/
3eGolf.nl