3EGolf
Image default
Bedrijven

Een stoer interieur met industriële decoratie!

Wil je graag een stoerder interieur? Of wil je wel een ndustriële woonstijl in je woonkamer bijvoorbeeld? Dat bereik je heel makkelijk door de accessoires die je in huis hebt staan, (deels) te vervangen door industriële decoratie. Wel is het belangrijk om niet te veel woonaccessoires te gebruiken in een stoer of industrieel interieur.

 

Betonlook woonaccessoires

Een materiaal die je veel tegenkomt in een industrieel interieur, is beton. Maar ook betonlook. Toevallig omdat dit een mooi materiaal is, welke je vaak zelf kunt gebruiken om DIY betonlook decoratie te maken. Je gebruikt betonlook verf op woonaccessoires die je niet meer mooi vindt en in 3 stappen heb je nieuwe stoere decoratie voor in huis! Je kunt het gebruiken op houten en metalen objecten, maar ook op kunststof of aardewerk. Lekker aan de slag met maken van stoere betonlook woonaccessoires!

 

Metalen decoratie

Naast beton of betonlook, is metaal ook een materiaal wat niet mag ontbreken in een stoer of industrieel interieur. Wat dacht je bijvoorbeeld van een metalen kast of metalen stoelen? Ook kom je wel metalen krukjes of tafeltjes tegen. Uiteraard passen metalen woonaccessoires ook super goed in een stoer interieur! Voorbeelden daarvan zijn metalen waxinelichthouders, metalen letters maar ook een metalen industriële bloempot is daar een goed voorbeeld van! Stoere planten horen immers ook in een stoere bloempot!

Betonlook verf en industriële decoratie vind je beide in de webshop van My Industrial Interior. Neem eens een kijkje!

https://myindustrialinterior.nl
3eGolf.nl